Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dobrze ,że misja na stałe :) Pomału się zrobi. Chociaż mówię Ci...jak ja od razu nie zrobię misji to potem o niej zapominam....albo próbuje zapomnieć xD

ma-ter lubi to.
  2. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Gosiu , no nareszcie pochwaliłaś dzieło Bogusi! Czy aż tyle musiałam czekać ?:pxD

Witam ma-ter;)

3. godia17

godia17 Fanatyk forum

Czy ja już Cię widziałam w tym wdzianku? Czy widzę po raz pierwszy...no nie wiem ...może. Całkiem ładnie wyglądasz, a Bogusia zapomniała się podpisać :(
    Magda :) ma-ter ma na imię Maria :)

4. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Ok Gosiu,teraz wiem , witam Marię :)

Coś mi znowu to odświeżanie strony kiepsko idzie . Albo jakiś twór ,albo coś z komputerem nie bardzo:p

ma-ter lubi to.
  5. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja też mam czasami problemy. Kiedyś...zupełnie niedawno gdy byłam na forum antywirus mi dawał znak o zagrożeniu :( Nie wiem co jest.

O kurde...nie wiedziałam,że żaby jedzą jajka :( ale też wymyślili xD

ma-ter lubi to.
  6. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

No i Gosiu mam podobnie :czekam , kółko mi się kręci , a potem nagle "dostaję guza" . bo ileś odpowiedzi idzie na raz. Próbowałam się przelogować , ale bez efektu. Ktoś podpowie...?

7. godia17

godia17 Fanatyk forum

Kiedy czyściłaś przeglądarkę ? Czy robisz to systematycznie?

8. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Gosiu na bieżąco , mnie to wygląda na błędy w grze,bo mam kombajn i siewnik , a muszę ręcznie zbierać!

9. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dla sportuxD Oj to masz wesoło:p nie zazdroszczę. Na innej przeglądarce próbowałaś?

10. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Działam na jednej...zawsze była dobra. Ale tu pusto...

11. godia17

godia17 Fanatyk forum

No ..nikt nie zagląda :( Myślałam,że Małgosia , Bogusia i Marian przyjdą pochwalić się ts. a tu nic

12. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

No trudno , mają swoje sprawy, jest okres przedświąteczny , ja Cię też Gosiu żegnam. Pojawię się jutro. Trzymaj się , pozdrawiam mocno.

13. godia17

godia17 Fanatyk forum

Pa Magda :) do jutra :) Idę poszukać jakiś film :)

14. MOD_Dotti

MOD_Dotti Guest

Dobry wieczór wszystkim :)
    .Magda. - a jaką masz wersję wtyczki Adobe Flash Player? - niekiedy najnowsza wersja (czyli 16.0.0) nie do końca się sprawdza - i z reguły pomaga jej reinstalacja do wersji 15.0.0.239 :)

15. hellwis

hellwis Generał forum

Hejka wróciłam musiałam na trochę uciec ,myślałam że już będzie ogłoszenie o G&T a tu guzik:cry::cry:

16. ma-ter

ma-ter Komandor forum

czasem warto wrócić do wcześniejszej wersji ale zawsze warto czyścić ciasteczka...co prawda po czyszczeniu zawsze muszę ponownie pozwalać na zajęcie miejsca ale zdecydowanie lepiej działa farma i forum:)
    kolorowych snów:)
    miłego oglądania:)
    postaram się częściej do Was zaglądać, ale w okresie przedświąteczny to niestety (albo stety:D) real często się upomina:D

witam w MIKOŁAJKOWY poranek:)
    grzeczni byliście??
    Mikołaj zostawił Wam prezenty w wyczyszczonych bucikach?
    udanego poszukiwania:D:D
    a ja zmykam z wnusiem pojeździć Mikołajowym Ekspresem:D

Ostatnie edytowanie: 6 grudnia 2014
  17. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Witam cieplutko w niedzielny poranek
    event skończony wczoraj, brakowało mi podarunków, ale wczoraj Mikołaj podrzucił końcówkę pod poduszkę;):)
    a dzisiaj zebrałam TS-y i się chwalę
    koguty:), 3 x chlew pomarańczowy,indyki, ul i owczarnia pomarańczowe, lisy, krety i żółte wronyo_O
    cytryny xxl, 2 szt klon palmowy, niesplik japoński, japońska wiśnia x 2, pinia, pomarańcza xxl, klon xxl, wiśnia xxl
    farma uporządkowana,
    do wieczora....
    przyjemnego leniuchowania...

18. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)

Gratuluję :) bardzo ładne drzewka :) zagrody trochę gorsze, ale masz koguty....hura

19. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Hej Ungusie :) Na moment wpadłam wysłać prezenty. Czy ktoś chętny zostać Sąsiadem , bo mi się świeci troje na czerwono?
    Pozdrawiam do jutra.

20. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Masz rację, drzewka nie są złe, ale te zagrody:(
    Jedyna korzyśćxD to koguty, których nie miałam

Magda, masz komplet sąsiadów