Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Bogusiu, gratuluję, nie mogłam cię na liście namierzyć,
    a Marian cichutko, jak myszka siedzi - gratulacje

2. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

gratulacje dla wszystkich Ungusiów

3. ryzio

ryzio Weteran forum

i ja również dołączam się i wszystkim jeszcze raz gratuluję :) cieszę się strasznie !:) Już dawno nie było takiej wspaniałej atmosfery na forum :) i tyle życzliwości :) już nie mogę się doczekać kolejnego takiego eventu :)

4. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Magda, to dopiero za rok:pxD

5. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Cześć, Ungusie, nie mogłam dostać się na forum.
    Gosiu, Bogusiu, gratulki, a gdzie reszta zwycięzców?

6. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Witam serdecznie i gratuluję wygranym

7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Witam WBW
    Dużo ungusiów startowało i to z powodzeniem.Gratki:)
    Niestety nie wszystkim się udało. Mój znajomy stracił wszysko, nawet nic nie moze wyprodukować.
    Troche mi smutno.

8. Farma_Piotra

Witaj Aniu,
    dziękujemy za gratulację a co do znajomego no cóż ten event zawsze jest zdradliwy a dużo graczy musi liczyć się z bankructwem ale zawsze można się podnieść z kolan i to z dużym powodzeniem

9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Wiem,że zdradliwy-najgorsze jest ostatnie 10 minut.

10. Farma_Piotra

Dokładnie tak, ale i tak było OK bo rok temu ostatnia aktualizacja była podana 30 minut przed końcem i nikt nie wiedział gdzie jest i ile mu starczy. Ja sam byłem tego przykładem i zakończyłem walkę rok temu na 514 pozycji

11. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witajcie Ungusie , troszkę mnie tu nie było i bardzo się z tego cieszę! Poczytałam całe forum i emocji jest tyle ,że aż dech zapiera.
    Cieszę się ,że nie uczestniczyłam , bo pewnie próbowałabym zaryzykować przy tych emocjach i położyłabym całą farmę!
    A tak , to cieszę się z Tymi , którym się udało! Gratulacje !!!!!! Po tym co przeczytałam może nie będę czekać na emeryturę i spróbuję za rok!

Piotrusiu , dla Ciebie specjalne gratulacje - za niepowodzenie w ubiegłym roku!!!

12. Farma_Piotra

Witaj Magdo, cieszę się że znalazłaś czas aby nas odwiedzić, a co do dożynek warto dla emocji się pobawić bo to fajna atmosfera była

Madziu to jest gra raz wygrywasz raz przegrywasz

13. rumun846

rumun846 Forum Pro

Witajcie gratuluje wszystkim którzy brali udział wczoraj podjęłam dobra decyzje bo nie dosyc ze dzis wróciłam do domu o 15.30 czyli nie miałabym mozliwosci juz nic dorzucic to chciałam wczoraj oddac towaru za 130mln a jak sie okazuje to byłoby za mało takze ciesze sie ze ocaliłam moja farme;):)

14. Farma_Piotra

Witaj serdecznie Asiu

15. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Dla wszystkich -
    [​IMG] uczestników TOP 1000. W oczekiwaniu na rafę.;)xDxD
    GRATULKI!!!!!!!

16. Farma_Piotra

Witaj Maniuś, co ty tu za propagandę siejesz

17. pdobrzynska

Żadna propaganda - po prostu rafa nadchodzi - już ją słychać, jak bulgocze.;)xDxD

18. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Witajcie Asiu , Marianku i Piotrusiu!
    Ja tam się Wam dalej będę przyglądać. Dzięki za wszystkie rady! Witam nową Magdę i starą (nową dla mnie EST-Orkę).Serdecznie pozdrawiam!

19. Farma_Piotra

siedzisz za blisko zlewu xDxDxD

ale mi się trafiło, kupiłem smutnego po uwaga 1222 za sztukę aż 10 sztuk

20. pdobrzynska

Cześć Madziu.
    Jak przeżyłaś nerwówkę startujących w TOP-ie?