Unga-Bunga

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika blau_grana, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ryzio

ryzio Weteran forum

Dokładnie Piotrze :) najważniejsze, żeby gra sprawiała radość i odprężała :) a jeszcze jak przy okazji można poznać mnóstwo cudownych ludzi to już w ogóle super :)

2. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Dokładnie tak ma być, i tym optymistycznym cytatem się z wami pożegnam na dziś jutro też jest dzień. Do zaś kochani

3. hellwis

hellwis Generał forum

Hej Magda jestem Beata miło cię powitać

Smacznego nie będziesz musiała robić xDxDxDxD

Kolorków Piotruś ja też już będę zmykać;);)

4. ryzio

ryzio Weteran forum

Do jutra :) i dobrej nocki :)

Hej Beatka :) ojejku prawie monitor oplułam tak mi ślinka pociekła xDxD ależ mi smaka narobiłaś :D i to o takiej późnej porze hehe :D
    Dobranoc Beatko :)

5. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

no i dorzuciłam zielone ludki kasztanowe i zwiędnięte róże, reszty mi szkoda, a Twoich krokiecików, Beatko, użyję jutro na obiad, bo mi się nie chce gotować:p
    Gosia, jeszcze siedzisz na targu?
    Dobrej nocy

6. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Dziś z rana wypadało by się czegoś napić, bo atmosfera zaczyna gęstnieć.;)xDxD
    [​IMG] [​IMG]

7. grakula16

Hej Marian,
    no ale nie herbaty;):pxDxD
    a ponieważ muszę jeszcze pojeździć , to proponuję coś mocniejszego wieczorkiem
    właśnie przejrzałam listę i widzę, że celujesz do pierwszej setki - tak trzymaj, jesteś 108
    Bogusia i Gosia idą łeb w łeb 325 i 326, (chyba)
    ja jestem w połowie stawki
    czekamy na Piotra, Beatkę i Madzię
    będę wieczorkiem
    Gosia spiżarnię mam pełną, już słoiki nie mieszczą się na półkach, proszę Cię ...i dziękuję:inlove::music::)

Ostatnie edytowanie: 27 listopada 2014
  8. ryzio

ryzio Weteran forum

witam wszystkich :) przyszłam na szybko się przywitać, bo zaraz lecę robić obiadek :) i niestety nie będą to te pyszne krokieciki

Wyczuwam coraz większe napięcie eventowe :) chociaż nie biorę udziału w TOPie to jakoś mi się ono udzieliło strasznie :D :)

9. pdobrzynska

Witam popołudniowo i misyjnie. Od jutra będziemy oddawali zwierzątka w ilości po 60 szt każde z 12-tu gatunków.
    Proponuję zapoznać się z nową misją i ewentualnie "zarobić" na zwierzaczkach.;)xDxDxD

10. grakula16

a myślisz, że jeszcze coś zostało w stodole?
    Witam cieplutko, Marian
    Magda - ryzio potrzebuje prezentów, jakbyś miał wolne bilety...

11. pdobrzynska

Cześć Małgosiu.
    Już Jej wysłałem dziś, ale pogadam z Dziewczynami - może One coś mają na zbyciu.;)xDxD

12. rumun846

rumun846 Forum Pro

Witajcie:)Marian jestes?podpowiedz troche ile mam wrzucic towaru bo jutro nie wiem czy zdaze do 14 wrócic z pracy czujesz to jak ja tam wysiedze bez dostepu do farmyxD?myslisz ze jak wrzuce i bede tak gdzies na 300 miejscu to jutro nie spadne poza liste?

13. grakula16

Hej Asiu,
    nie wiem czemu tu tak pusto,
    przewidywania są takie, że 100 banieczek powinno starczyć, dla bezpieczeństwa dodaj z 20 i powinno być ok, a jutro się okaże jak będzie

14. pdobrzynska

Cześć Joasiu.
    Uważam, że będzie potrzebne ok. 100 mln., żeby załapać się na listę. Ale skoro celujesz na ok. 300-ną pozycję, to myślę, że będziesz niezagrożona.
    Piotr wrzucił za 140 mln. i jest na 339 poz.

15. rumun846

rumun846 Forum Pro

Dzieki bardzo za odp jednak stwierdziłam ze nie biore udziału bo jutro ide do pracy i nie wiem czy zdaze wrócic do 14 nie bede miała mozliwosci kontrolowania co sie dzieje dlatego wole oszczedzic sobie nerwów bo jakby towar mi przepadł to mogłabym czasami ugryzc sie w ..uchoxDa teraz spadam juz z forum i farmy zebym nie zmieniła czasem decyzjixDmiłego wieczorku i powodzenia walczacym w top!

16. pdobrzynska

Twój towar i Twoja decyzja.
    Miłego wieczoru i dobranoc do jutra.

17. grakula16

Dorzucasz coś jeszcze, Marian?
    Ja na razie pasuję, zobaczymy koło południa

18. pdobrzynska

Na razie nie dorzucam, chyba że do pieca.;)xDxD

19. grakula16

Piec się nie liczy...

20. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam wieczorkiem
    na liście mam nr 386 ,jak myślicie starczy czy trzeba dorzucić żeby się załapać ?