umowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bomba_bum, 8 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bomba_bum

bomba_bum Młodszy ekspert

włączyłam pierwsze zadanie gdzie należy zebrać 60000 pkt z roslin specjalnych,mam wszedzie male pola i zbieram juz 12 godzin i mam dopiero 5000 a gdzie do reszty??
    czy to w ogole wykonalne?

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

3. -bozena0727-

-bozena0727- Forum Pro

..a ja nie mam ani zegara ani nagród z pierwszego zadania nic! od wczoraj i jestem zła-.-

4. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Wykonalne ale z dopalaczami. Bez nich szanse bliskie zeru (poczytaj dział: Rozmowy na aktualne tematy, tam znajdziesz wszelkie wyliczenia i sugestie). Co do tych 5 tys PD, to małłłooo niestety. W ten sposób całości nie zrobisz. Wystarczy Ci jednak 10 tys PD i możesz iść dalej do zad 2. Po prostu dostaniesz mniej nagród z zad 1 np. tylko 3 wejściówki zamiast 10.
    I jeszcze jedno, skoro masz 5 tys PD po 12 h, to podejrzewam, że jesteś na tyle początkującym graczem iż nie masz wszystkich pól odkrytych, bo obsiewając wszystkie (to łącznie ponad 770 małych poletek) tylko z roślinki krótszej (bardziej opłacalna dla PD) powinnaś mieć sporo ponad 6 tys PD z jednego zbioru i bez dopalaczy, a w 12 h zbiorów takich, tylko z wodą byłoby3 więc w sumie blisko 20 tys. PD.

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma tutaj jeszcze jakieś pytania? :)

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Pytań nie widać, zakładam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.