Ulepszone zagrody bądź drzewka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kwasia1999, 22 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

Witam,
    Przeglądałam forum, ale jakoś nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Przy zakupie tajemniczych stajennych bądź drzewek można otrzymać np żółtą mleczarnie czy też cytrynę xxl. Moje pytanie odnosi się do tego co stanie się gdy takie drzewko usuniemy. Czy w inwentarzu dostajemy podstawowe drzewko plus ulepszenie ? czy tylko ulepszenie?. Udało mi się zdobyć żółtą zagrodę dla myszy. Boję się, że podczas usuwania zostanie tylko ulepszenie, a podstawy niestety nie posiadam. Z góry dziękuje za odpowiedź

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Tak, powinnaś poza ulepszeniem otrzymać także podstawę. :)

3. kwasia1999

Jeżeli powinnam to trzymam za słowo :) Bardzo dziękuje za szybką odpowiedź choć dalej mam pietra przed usuwaniem takie mam szczęście, że później pewnie nie dam rady postawić na farmę xD.

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jeśli tą żółtą zagrodę dla myszy masz rzeczywiście z TSów, to powinnaś otrzymać także podstawę. Inaczej by się rzecz miała np. z wygraną na Kole Fortuny. :)

5. kwasia1999

Właśnie nie mam zbytnio pewności czy z TS czy z Pociągu bo postawiłam dwie zagrody obok siebie (w pasku znalazłam jeszcze jedną starą z TS przy szukaniu pociągowych) i mam wątpliwości po odkryciu, gdzie jaką postawiłam. Więc chyba sobie odpuszcżę

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie masz pewności w jaki sposób zdobyłaś poszczególne zagrody napisz proszę do Pomocy Technicznej,tam Twoje konto zostanie sprawdzone i otrzymasz odpowiedź.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. kwasia1999

Nie dziękuje temat może zostać zamknięty:)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie ja również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.