Ulepszenie Siewnika

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Bronek82, 1 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Witam wszystkich farmerowiczów.
    Od dłuższego czasu zastanawia mnie takie coś jak siewnik :D:D:D:D:D:D:D
    Moja propozycja jest taka, aby ulepszyć go w następujący sposób.

1.) Np. używając super nawozu przez kombajn nigdy nie wiem które pola mi obsieje.
    Propozycja:
    Używając siewnika, użytkownik powinien mieć możliwość wyboru które pola (tzn z jakimi produktami) mają być na żyźnione czy przez wodę, super nawóz, nawóz czy super nawóz Zosi. Dodatkowo, powinien wskazać ilość ile chce nażyźnić, a nie wszystko jak leci...bo skoro już płaci się 15 FL to może być mieć jakiś wybór? :D:D:D:D Oczywiście obecna opcja nadal niech będzie dostępna dla tych, dla których to nie ma znaczenia ile używa i na jakie pola.

2.) Obsiewanie pól.
    Obsiewając pola siewnikiem które mają różne kształty nigdy nie wiem czy siewnik obsieje mi małe, średnie czy duże pola.
    Propozycja:
    Proponuje, aby przy siewie nasion, wskazać na jakie pola siewnik ma siać (1x1, 2x1, 2x2) oraz ile siać. Nie zawsze gracz chce wszystko zasiać. Tak samo jak wyżej, opcja dotychczasowa powinna pozostać dla osób którzy nie przywiązują do tego wagi.;););)

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie moje prośby;););););)

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Proszę o dopracowanie pomysłu, brakuje w nim ankiety, niejasne także pozostaje to w jaki dokładnie sposób siewnik miałby działać, przewidujesz dodanie jakieś przycisku w siewniku, jednego, dwóch czy kilku i jak miałyby działać, gdzie byłyby umiejscowione, jakby wyglądały? Dopracuj proszę swój pomysł i zedytuj pierwszy post.

Na poprawki pozostawiam czas do jutra do godziny 17.30 :)

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

pomysł nie doczekał poprawek - zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.