Ulepszenie drzew.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 5 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry Farmerzy :).
    W evencie Dnia sąsiada z tajemniczej tropikalnej sadzonki dostałem 2x drzewo chlebowca XXL.
    Mam je posadzone w lesie tropikalnym. Chciałbym je przesadzić do kryształowych wodospadów i tu moje pytanie.
    Jeśli usunę je z jednego miejsca to zostanie mi tylko ulepsznie XXL, bez podstawowej wersji? Czy w pasku będą miał oba drzewka- podstawę i jej ulepszenie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj fkamil.
    Jeśli z sadzonki wyrosło ulepszenie XXL to razem z podstawą, czyli po usunięciu w pasku znajdzie się ulepszenie XXL i podstawowe drzewo.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

fkamil lubi to.
  3. fkamil

fkamil Komandor forum

A jeśli mam wersję XL Arakuarii? Tak samo, czy tyczy się to tylko XXL?

4. SMOD_Atena

Taka zasada dotyczy obydwóch ulepszeń, jeśli z tajemniczej sadzonki wyrosła Araukaria XL to też z podstawą.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

fkamil lubi to.
  5. fkamil

fkamil Komandor forum

Bardzo dziękuję za pomoc:).
    Nie mam więcej pytań, a skoro mamy poniedziałek to życzę miłego dnia i całego tygodnia.
    Pozdrawiam:)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i miłego tygodnia życzę. A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

fkamil lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.