ulepszenia-wszystkie na 500+

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dyzio2013, 15 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dyzio2013

dyzio2013 Młodszy ekspert

witam wchodząc na towar konsunmcyjny i chcąc otworzyć skrzynie-zaraz wraca na stronę pierwszą-przedtem wracało na tą samą stronę-teraz nie-Brawo-Ulepszenie jest
    -chcąc zrobić paszę w młynie dawniej mogłam sobie wpisać ile sztuk chcę zrobić-teraz muszę po 1 szt robić----Brawo-następne ulepszenie
    -chcąc sprzedać lub kupić coś na targu to HORROR---wiem że mam , ale na targu już nie mam-Brawo następne ulepszenie
    tych przykładów można mnożyć w nie skończoność!!! Nie wspomnę o otwieraniu farmy-dawnej mogłam szybko wejść-teraz nie bo się zawiesza i muszę każdorazowo wpisywać login i hasło
    BRAWA WIELKIE dla Pomysłodawców-wszystko na 500+
    jeżeli sytuacja się nie wyjaśni do kończ roku-rezygnuję a ze mną cała rodzina

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie otwieraj proszę kilku identycznych wątków, zapoznaj się proszę z odpowiedzią tutaj: ulepszenia-wszystkie na 500+.
    Na przyszłość proszę również o nie pisanie wielkimi literami, w internecie oznacza to krzyk i na naszym forum jest zabronione.

Temat zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.