Ulepszenia wasztacików

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika karcio13, 10 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. karcio13

karcio13 Czeladnik forum

Witam, czy nie miało być tak, że po nałożeniu ulepszenia wkład miał pozostać? Postawiłam ulepszenie fabryki z tego eventu i jeszcze raz muszę włożyć rysia, którego niestety nie mam i nie zdąże wyprodukować..

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Niestety, ale nie. Nałożenie ulepszenia warsztaciku po rozpoczęciu produkcji powoduje utratę wkładu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. karcio13

karcio13 Czeladnik forum

No cóż, szkoda. Dziękuję za odpowiedź. Chciałam jeszcze dla jasności zapytać o zagrody; czy w tym przypadku pasza zostaje czy również trzeba dodać jeszzcze raz?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

karcio13 w przypadku zagród po nakarmieniu zwierząt w zwykłej zagrodzie i nałożeniu kolorowego ulepszenia pasza pozostanie, nie trzeba podawać jej ponownie, nie ma to jednak zastosowania w przypadku fabryk.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. karcio13

karcio13 Czeladnik forum

Dziękuję, można zamykać.

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro można to zamykam.

Miłego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.