ulepszenia fabryki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika yvonnege_, 25 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Obecnie mam surrealistyczną fabrykę 7, a wg tabelki powinnam mieć wystrzałową 1. Wszystkie ewenty robiłam w całości, z czego to może wynikać?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

yvonnege_, w tej tabeli >>KLIK<< są wyszczególnione wszystkie możliwości zdobycia ulepszeń. 10 z nich jest płatne (Pakiet fabryczny I i Pakiet fabryczny II). Pozostałe stanowiły nagrodę w eventach, zdarzało się, że otrzymywaliśmy je jako rekompensatę.
    Jeśli po wykonaniu eventu "Obiad na farmie" i nałożeniu ulepszeń nie masz "Wystrzałowej fabryki 1", to może znaczyć tylko tyle, że jednak jakiegoś eventu nie zrobiłaś, lub nie zrobiłaś go w całości. Jeśli chcesz to sprawdzać, zwróć się proszę do Pomocy technicznej. Na forum nie da się tego wyjaśnić.

Czy masz jeszcze pytania?

3. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Ewenty zrobiłam wszystkie w całości, natomiast nic nie kupowałam za F. To mam dobrze, czy powinnam mieć wyższą fabrykę?

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Czyli pozostaje Pomoc techniczna. Widzę, że nie masz już pytań, wobec czego ten wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.