Ulepszenia cudu pustyni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika abawe, 15 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abawe

abawe Młodszy ekspert

Event mam zrobiony w całości ale pasku pojawił się tylko cud pustyni i ulepszenie świetny cud pustyni. Item z nałożonym ulepszeniem stoi na wyspie. Nie mam w pasku pozostałych ulepszeń a zgłoszenia do pomocy technicznej kończą się odsyłaniem do poradnika. Czy czegoś nie rozumiem? W pasku powinny być kolejne ulepszenia wspaniały, niewiarygodny, niesamowity, zadziwiający i oszałamiający? Gdzie mam ich szukać? pomoc odmawia pomocy.

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mówiąc najprościej - ulepszenie to jeden item,który nakładasz aż zniknie.Więc po evencie dostajesz dwa itemy - podstawa i ulepszenie.Stawiasz podstawę a potem po kolei ulepszenia ( ale "fizycznie" to jeden item).

3. abawe

abawe Młodszy ekspert

tak, to jest jeden item. Ten "jeden item" ma ulepszenia: świetny, wspaniały, niewiarygodny, niesamowity, zadziwiający i oszałamiający. Tak? Po evencie w pasku pojawił się item cud pustyni i ulepszenie świetny. Nie pojawiły się w pasku ulepszenia: wspaniały, niewiarygodny, niesamowity, zadziwiający i oszałamiający. Powinny się pojawić? Po mojemu powinny się pojawić, żeby nałożyć je na podstawę cud pustyni. Tak? A może już czegoś nie rozumiem?

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wszystkie ulepszenia,to jeden item.Postaw podstawę i nakładaj ulepszenia,z tego jednego itemu.

5. abawe

abawe Młodszy ekspert

To może zapytam inaczej. Czy po zakończeniu eventu w pasku powinny być wszystkie ulepszenia podstawy: świetny, wspaniały, niewiarygodny, niesamowity, zadziwiający i oszałamiający?

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Odpisałam już.Nie.Tylko dwa itemy.Podstawa i ulepszenia ( 6 w 1 itemie).Czy spróbowałaś je postawić?Na pewno nie,bo byś nie miała już wątpliwości.

7. abawe

abawe Młodszy ekspert

Próbowałam i mam wątpliwości bo na mojej wyspie stoi już item cud pustyni z ulepszeniem świetny cud pustyni (20h i 825 TPD) i nie mam w pasku kolejnych ulepszeń do postawienia na nim. O to własnie pytam, czy w pasku powinny być kolejne ulepszenia, żeby móc je postawić na już postawionym itemie na wyspie? W moim pasku ich nie ma. Zgodnie z poradnikiem item ze wszystkimi ulepszeniami powinien dawać 3500 TPD, a nie 825 TPD. Dobrze rozumiem?

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Dziękuje graczowi za pomoc.

Tutaj ważne jest zdanie zamieszczone w poradniku :
    "
    Wśród możliwych do zdobycia nagród będzie unikalny item zawierający podstawę (zadanie 1) oraz 6 ulepszeń (do zdobycia w zadaniach 3, 5, 7, 9, 11, 14). Każde ulepszenie jest takie same, ale po nałożeniu na podstawę daje kolejny poziom itemu oraz lepsze profity. "

Istotne tak naprawdę jest zdanie "pogrubione", gdyż ono nam wyjaśnia wszystko. W inwentarzu powinnaś posiadać jeden item Cud pustyni i 6 ulepszeń(będą wyglądać tak samo) i dopiero je powinnaś nakładać na podstawowy item, który będzie zmieniał po kolei nazwy. Tak więc nie znajdziesz w inwentarzu osobno ulepszeń nazwanych świetny, wspaniały, niewiarygodny, niesamowity, zadziwiający i oszałamiający. Musisz poszukać u siebie w inwentarzu, na pewno znajdzie ulepszenie, które powinny mieć cyferkę 5(gdyż z twojego posty wynika, że jedno ulepszenie postawiłaś)

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To usuń ten item i postaw jeszcze raz.Zaczynając od postawy,a potem ulepszenie,aż do maksymalnego,posiadanego przez ciebie poziomu.Jeśli skończyłaś cały event,to będzie to oszałamiający cud pustyni.Nie wychodź z paska z itemkami,tylko stawiaj po kolei,aż item zniknie.

10. abawe

abawe Młodszy ekspert

Ok. Usunęłam cud pustyni.... Nie wiem co się dzieje z moi paskiem przedmiotów specjalnych ale teraz mam w nim produkty z rzemiosła:) kolejne dziwo! a wśród nich odnalazło się ulepszenie oszałamiający cud pustyni i teraz jest ok. Foczunia84 bardzo dziękuje za cierpliwość. Teraz chyba jasne, że problem nie był po mojej stronie ale po innej i nie wiem po której. Najważniejsze, że się wyjaśniło. Pomocy technicznej, która pewnie teraz własnie działa w pasku przedmiotów specjalnych (bo skąd produkty z rzemiosła?) nikomu nie polecam bo zamiast udzielenia pomocy odsyła się do poradnika, w tempie błyskawicznym zamyka się zgłoszenie, a w końcu grozi się blokadą konta.

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Rzemiosło,kupony oraz skrzynki rzemieślnicze i ze zwierzętami z pnącza,są w pasku już dość długo.Nie powiem ci dokładnie od kiedy,ale długo :)

12. abawe

abawe Młodszy ekspert

Dziękuję. U mnie pojawiły się przed chwilą, w trakcie naszej korespondencji albo zostały zauważone. Rano były niewidoczne:) To pewne na 100% bo nie byłoby mojego zdziwienia. Zresztą to mniej ważne:) Mogą sobie być:) Ważne, że garbate ulepszenia się odnalazły:) Dziękuję i pozdrawiam

13. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Najważniejsze, że wszystko zostało wyjaśnione i się wszystko odnalazło :)

Dziękuje bardzo graczom za pomoc.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc autorowi wątku ?

14. abawe

abawe Młodszy ekspert

Pomocy było wystarczająco dużo:) Dziękuję, problem rozwiązany.

15. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Najważniejsze, że wszystko się wyjaśniło :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.