ulepszanie drzewek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ulicjana77, 8 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ulicjana77

ulicjana77 Okazjonalny autor

nie moge na podstawe nalozyc ulepszenia xxl, co dziwnwne ulepszylam na xl natomiast pozostalych dzewek na xxl nie moge

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a czy nie chodzi o moringe xxl? jesli to ta z Renza to ona jest od razu z podstawą wiec stawiasz ja na pole
    a jesli chodzi o zwykłe drzewko to nie wiem o co chodzi w takim razie

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

ulicjana77, daj znać o jakie ulepszenie dokładnie chodzi ;)

4. ulicjana77

zle nescisle sie wyrazilam mam lila moring i wlanie rorniez te od Renzo nie wiedzialam ze jest z podstawa i mozna ja stawiac od razu Nie dziwota ze nie moglam jej nasaszic Dziekuje za pomoc ide na pole:)

chrumcia91 lubi to.
  5. ulicjana77

Przepraszam za ten belkot ale zle sie pisze na gumowej klawiaturze nie przecztalam nie poprawilam a wyslalm Moringa juz stoi dzieki:)

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dodam, że jeśli schowasz kiedyś tam Moringę XXL do paska, to rozdzieli się ona na podstawę i ulepszenie.
    A skoro wszystko jest już jasne to temat zamykam, a Chrumci dziękuję a pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.