Ukończyłam neonowe zagrody a nie mam kozy :(

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika grazkath, 13 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. grazkath

grazkath Forumowy żółtodziób

Ukończyłam wszystkie zadania z eventu, a na cudownym pnączu pokazuje, że brakuje mi neonowej kozy?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

przeloguj sie na początek :)

3. grazkath

W sensie odśwież??

4. chrumcia91

wyloguj i zaloguj do gry :)
    a moze wczesniej ją postawiłaś gdzeiś w ogrodzie ozdobnym czy na wyspie skarbów?

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

grazkath witaj

Neonowa koza to item który jest do kupienia w neonowym sklepie za 70 serduszek z kłódką. Potrzebny jest na drugie pnącze które kupujemy również za serduszka z kłódką w neonowym sklepie.

Za ukończenie zadań z eventu masz komplet itemów na inne pnącze. W evencie możemy zdobyć 2 różne pnącza i każdy z nich jest widoczny dla gracza. Każdy z nich potrzebuje inne itemy (należy uważnie popatrzeć na znajdujące się na pnączu grafiki itemów). Itemy do głównego pnącza zdobywasz z zadań eventowych, itemy do drugiego pnącza musisz kupić w sklepie neonowym.

Mogę jeszcze w czymś pomóc ?

6. grazkath

Wylogowałam i zalogowałam... i nic.... brak kozy na II rzędzie...., którą kupiłam za 70 serduszek :( (bo drugi raz kupić nie mogę!), pozostałe itemy posiadam :) zarówno na pierwszym jak i drugim pnączu.... kozę kupiłam jako pierwszą bo najdroższa była (w sensie najwięcej serduszek było potrzebne) a potem następne itemy i tamte są a kozy brak.....

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

grazkath przejrzyj dokładnie swoją farmę (szczególnie ogród ozdobny, cudowne pnącze, wyspę skarbów) - może gdzieś umieściłaś item i trzeba go przestawić na pnącze.

Ostatecznie jeśli nie znajdziesz itemu a jesteś pewna że go zdobyłaś to pisz do Pomocy Technicznej - sprawdzą na konsoli systemowej Twoje konto i udzielą odpowiedzi :)

8. chrumcia91

mozesz ją kupić ile razy chcesz ;)

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

grazkath, czy koza została odnaleziona czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam i przenoszę do właściwego działu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.