ukończona misja i rząd chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aniasz370, 21 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aniasz370

aniasz370 Młodszy ekspert

Ukończyłam misję "co za ulga", otrzymałam w nagrodę rząd chmur. Nie mogę na nim ustawić itemów. Potrzebne są 2 szt. 1x2 i 1 szt.2x2. Ustawiłam 1 chmurkę 1x2 oraz 1 chmurkę 2x2. Nie udaje mi się ustawić ostatniego itemu 1x2. Wiem, że w inwentarzu mam takie itemy ale nie wyświetlają się. Dlaczego? Co jeszcze powinnam wykonać?

2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Nie wszystkie itemy da się ustawić na pnączu. Nie można na nim umieścić "składaków" złożonych z wersji podstawowej i nakładek oraz dekoracji, które niczego nie dają. Poszukaj zwykłego itemu.

3. aniasz370

A czy "srebrny łuk weselny" może być, "królewski łuk weselny" dał się ustawić.

4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Królewski łuk weselny to przykład zwykłego itemu. Srebrny jest specjalnym typem, który jest potwierdzeniem zawarcia związku między farmerami (wysłanie srebrnej obrączki). Jego też nie da się postawić na pnącze.

5. aniasz370

Dziękuję, będę szukać zwykłych itemów na łące. Pozdrawiam.

6. Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.