ujemna liczba bananów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kulunia, 2 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kulunia

kulunia Forumowy żółtodziób

Hej,

od jakiegoś czasu liczbę bananów mam na minusie. Czytałam już wątki dot. tego problemu na forum, jednak problem u mnie nadal jest nie rozwiązany.

Pozdrawiam

2. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Problem możesz rozwiązać sama, przechodząc kolejne poziomy na wyspie i redukując "ujemność".
    Tym sposobem dojdziesz do 0 i przejdziesz na +.
    Pozdrawiam :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

GoskaK, dziękuję za pomoc.

kulunia, jeśli nie wypracowałaś a wykorzystałaś błędnie dopisane złote banany i zużyłaś je do odblokowania posągów to posągi pozostaną odblokowane i możesz korzystać z upraw czy drzew, ale złote banany musisz "odpracować", czyli zdobyć ich tyle, ile wykorzystałaś tych błędnie dopisanych.

Również pozdrawiam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. kulunia

I to ma być rozwiązanie? Przecież nie z mojej winy mam banany na minusie. Nie wykorzystywałam jakichś błędnie dopisanych, po prostu miałam powiedzmy 13 bananów na plusie a pewnego dnia weszłam na bahamaramę i pojawił się spory minus...W tej chwili mam na minusie 39 bananów i mam się bawić w przechodzenie na kolejne etapy? To niesprawiedliwe :( No ale nie będę dyskutować.

5. Kathea

Kathea Baron forum

Jeżeli nie wykorzystałaś błędnie dopisanych bananów, to po odjęciu tych błędnie dopisanych, powinnaś mieć stan przed wystąpieniem tego błędu, jeżeli jest inaczej to napisz w tej sprawie do PT aby sprawdzili konto.

6. SMOD_Atena

Kathea, dziękuję za pomoc.

kulunia, w takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<. Tam wszystko zostanie dokładnie sprawdzone na konsoli systemowej i otrzymasz odpowiedź, dlaczego jest taka a nie inna ilość złotych bananów na Twoim koncie.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. kulunia

Już nie mam pytań.

Dzięki

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.