udomowiony smok i nocna mara

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodnik45, 17 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

udomowionego smoka oraz nocną mare mam postawione na wyspie skarbów od wczoraj gdy ich uruchamiam to pojawiają się nad główną łąką nie wiem co mam zrobić aby wróciły na wyspę

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Może to chwilowy błąd wyświetlania. Może wyczyść ciasteczka i powinno to pomóc.

3. ogrodnik45

ciasteczka czyszczone mam automatycznie na bieżąco, robi to specjalny program a błąd wystąpił już wczoraj ,to już 4 raz smok i mara pojawiły się nad główną łąką
    Sprawdziłam ciasteczka wyczyszczone dopiero jutro będę wiedzieć czy pomogło czy należy szukać dalej

Ostatnie edytowanie: 17 lipca 2015
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wyczyść ciasteczka flashowe. Jak to zrobić, dowiesz się z tego poradnika: KLIK.

5. ogrodnik45

Przy sprawdzaniu programu czyszczącego wyczyściłam ciasteczka flashowe ale efekt mogę sprawdzić dopiero jutro
    dziękuję za podpowiedzi sama jestem ciekawa czy będzie to skuteczne

E...Dziękuję dzisiaj biegają już nad wyspą

Ostatnie edytowanie: 18 lipca 2015
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję. Skoro kolejnych pytań nie masz temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.