Opinie Ucz się i dorastaj

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Nov 23, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tosia

tosia Nadzorca forum

hmm, event zrobię ile dam radę, pnącze mnie nie interesuje za to nagrody do zgarnięcia tak:)jakoś nie czuję przymusu do kupna koszyków, kto chce ten kupuje, kto nie chce nie kupuje, każdy ma wybór;)dla mnie skończenie eventu równa się z itemami a pnącze jako dodatek niepotrzebne zupełnie:)trochę szkoda i przykro, że niechęć do BP przeleje się na akcję charytatywną:(

2. ..Spider-Man..

..Spider-Man.. Młodszy ekspert

Fajna zabawa, można sobie przypomnieć początki gry ( kiedy to było? ). Zamiast marudzić może ktoś pomyśli jak najbardziej ekonomiczniej siać i oddawać. Lubię zrobić szybko. Pnącza nie będę miała. Nic nie szkodzi. Na początku gry mogłam robić tylko srebrne misje bo miałam za niski poziom. To była motywacja!!! Dobrej nocy.

3. alusia-milusia

alusia-milusia Mieszkaniec forum

Fajna akcja.. event zrobie,koszyczek kupie.. dozynek nie robilam..moj wybor,nikt mnie nie zmusza...8)O co caly ten rwetes,chcesz,dajesz..nie to nie..>:(
    Ps. pamietam jak mi smakowalo mleko w proszku z paczek UNRA.. nie wiem czy spelnialo standarty..

Last edited: Nov 24, 2016
  4. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Ogólnie to świetny event i wątek dla .......

Godne pochwały , choć bez tego posta zakupy straciłyby mocno na wartości .....

Jak najbardziej , a event bardzo ciekawy 8).
    Ktoś naiwny mógłby rzec , że lekko pod publiczkę.

Dokładnie , a to wszystko takie transparentne*.

1. o kosmetykach: nadający cerze świetlistość
    2. przezroczysty lub lekko przeświecający
    3. łatwy do rozpoznania lub przewidzenia
    4. o działaniu: jawny

5. michal01096

michal01096 Analityk forum

Wydaje mi się że zrobię "darmową" część eventu bo nagrody całkiem fajne ale do tych "płatnych" nagród to nie jestem przekonany :sleepy:

Policzyłem nagrody i tutaj daję wam ich wykaz (bez itemów):
    Część darmowa:
    - 24000 PD,
    - 22000 TPD,
    - 19000 SG,
    - 28 Gwiazdka,
    - 5 Super Pasza,
    - 10 Super Nawóz,
    - 10 Turbo Nawóz Zosi,
    - 15 Super Nawóz Zosi,
    - 1 skrzynka XL,
    - 2 Imprezowe wejściówki,
    - 6 zagadkowych drzew "Kaukaz",
    - 6 zagadkowych tropikalnych drzew "Hokkaido",
    - 3 zagadkowe zagrody "Nefryt",
    - 3 zagadkowe tropikalne zagrody "Granat".
    A te płatne nagrody:
    - 3 Imprezowe wejściówki,
    - 2 Złote banany.
    Nie liczę również itemów z koszyków. Powodzenia wszystkim w wykonywaniu eventu :)

6. mazowszanka

mazowszanka Okazjonalny autor

kruszynka63 and bazyl2211 like this.
  7. kaska0305

kaska0305 Okazjonalny autor

fajne podliczenie, dla samych darmowych się opłaca zrobić jak ktoś nie chce inwestować tak jak ja :)

kruszynka63 and AngelGina like this.
  8. igraszka

igraszka Koneser forum

Event ,w porównaniu z dożynkowym, ciekawszy .
    Kupować koszyczka nie mam zamiaru ,cel szczytny w zamyśle ,wszystkie akcje charytatywne związane są przecież z pięknymi ideami.
    Uważam jednak BP za firmę mało przyjazną przeciętnemu użytkownikowi ,jej działania, zdarzało się, narażały na szwank zaufanie graczy , dlatego pobawię się bez wysupływania złotówek.

9. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

a ja tam coś zrobię nikt nie zmusza tych co nie chcą

kruszynka63, ygre and AngelGina like this.
  10. wadam63

wadam63 Młodszy ekspert

'Uczcie się i dorastajcie' -tytuł adekwatny do treści eventu...kto nie ma kasy ten nie skończy szkoły/eventu/ ;)kto płaci ten uczyć się nie bardzo musi;) i tak skończy a że wiedzy nie ma;) no to pozostaje misiek;)wicz

11. klonek68

klonek68 Generał forum

Przekaz jasny jak w życiu masz kasę kończysz nie to trudnoxD

-toja_71- likes this.
  12. killpubeur

killpubeur Czeladnik forum

Przekaz jasny jak w życiu masz kasę kończysz nie to trudnoxD
    Cała gorzka i smutna prawda. Pomaga się z potrzeby serca. Przymus w grze przepraszam to żart?
    Prawdopodobnie BP chodzi jak kościelny w czasie mszy po datki!
    Tutaj występuje konflikt interesów. Jakoś mi smutno przy takim podejściu do pomagania.
    Dobrej zabawy.

-toja_71- likes this.
  13. ygre

ygre Okazjonalny autor

Nie wiem o co ten krzyk.
    Tego eventu moglo nie byc w ogole...ale jest... charytatywny.
    Nikt nikogo nie zmusza do brania udzialu w nim.
    Ja zamierzam kupic wszystkie 3 koszyki, kasa wydana na szczytny cel mnie nie boli.
    Fakt, ze jest to tak "troche wymuszone" ze strony BP pozostawia niesmak....niesmak w kierunku BP.
    Zycze Wszyskim milego i bezstresowego dnia :)

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Powiem tak, blazers: na ogół jestem naprawdę na szarym końcu, jeśli chodzi o (bezpośrednie czy pośrednie) chwalenie się wysokością własnych inwestycji w grę.
    Do napisania inkryminowanego* postu skłoniły mnie wyłącznie liczne opinie, że BP (jak rozumiem, chodziło o YI) jako bogata firma powinien sam odwalać charytatywkę z tego, co wyskubał od graczy.
    Ponieważ nie lubię takiego podejścia (dlaczego nie lubię, to już chyba nieistotne), napisałam to, co napisałam.
    I tyle xD

*inkryminowany - można sobie sprawdzić w dowolnym słowniku 8)

15. niki1990

niki1990 Komandor forum

Nawet dla samych ts'ów opłaca się zrobić. Zwłaszcza, że rusza też expres więc w razie czego część się spuści w pociągu

kruszynka63 likes this.
  16. ANETA111

ANETA111 Mieszkaniec forum

Dzień dobry :)
    A ja liczyłam na nowe pole np; sad co kol wiek mamy tyle zagród drzew i kisi się to na pasku :(
    A tu masz event dali charytatywny,wiem chcesz kupisz nie to nie , ale gracze tyle kasy ładują iż oczekują czegoś , ile to już czekamy na nowe pole niech pomyślę ........... wieki bym rzekła...
    Liczyłam że po skończeniu eventu i zakupie koszyczka zostanie nam pole , ci co nie kupią zbierają gwiazdki czy cosik tak ..... nie wiem jeszcze mam czas do 14:00 na przemyślenie .....

17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja na żadne nowe pole nie czekam, mam wręcz nadzieję, że takiego nie będzie, bo i tak już jest roboty co nie miara....

Czekam na rozpoczęcie eventu bo ciekawi mnie o niesamowicie :)

Peonia and TrissMerigold. like this.
  18. Karen139

Karen139 Baron forum

Dzień dobry.:)
    Ewent inny niż ostatnie. Brak siania kosmicznych ilości terror-badyla-.-................. na plus.
    Nagrody też ok, pobawię się więc.......... na luziku.

Nie bardzo rozumiem ten szum o płatne pnącze. Ja rozumiem to tak, że nie każdy ewent kończy się pnączem i postawionymi na nim itemami.
    Tak jest w tym przypadku, robię ewent, zgarniam fanty i po krzyku.
    Rząd pnącza jest nagrodą dla tych, którzy postanowią wesprzeć finansowo fundację Malali.
    Miłego dnia Wszystkim;)

19. ANETA111

ANETA111 Mieszkaniec forum

ciekawość to pierwszy ............ ha ha ha
    w opisie jest wszystko teraz wydasz 20 zł lub nie dla nieco bardziej zaangażowanych 40 :D
    dla mnie nowe pole by się przydało bo stodoła chuda po ostatnich eventach a jedno pole w tą czy tamtą i tak nie ma czasu i siły na ręczne klikanie

20. zagajnik63

zagajnik63 Młodszy ekspert

kazdy robi jak chce kupi lub nie ,ale z gory zakladac ze te pieniadze nie beda przekazane na dobry cel ,ja tam kupie przynajmiej myslami bede przy tym ze pomoge .

Thread Status:
Not open for further replies.