Opinie Ucz się i dorastaj

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Taki event dla wszystkich - tych co płacą i kupują - dziękuję za to ponieważ inni mogą grać gratis.
    Dla tych co nie wydają zł. ,powolutku sobie robimy i coś tam zdobywamy .

2. pawi5

pawi5 Mieszkaniec forum

Ta gra,zaczyna się robić grą dla tych z kontami w banku .Szkoda . Trzeba skonczyc tę zabawe, doprowadza do tego ze sami sie dobija i zostana z tą grą .Pozdrawiam

3. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

A ja sobie robię powolutku, pomalutku i dobrze mi z tym.... :) Evencik fajny

4. lolek55

lolek55 Hrabia forum

już tylko kamyki potrzebne, czekam cierpliwie z drzewkiemi dostanę.:p:p:p

aleksandra i tola666 lubią to.
  5. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

Szkołę ukończyłam, itemy wystawione:), sieję już tylko dla samego sianiaxD

aleksandra i tola666 lubią to.
  6. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Robię ten event po kolei - jeszcze tylko bakłażan został mi do oddania. Jeszcze 4 klasy:music: Ale muszę przyznać że dłuży mi się bardzo ale robię jak już zaczęłam. I dla TSów:)

gadek, aleksandra oraz tola666 lubią to.
  7. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

No to siądźmy w jednej ławce bo ja też muszę skończyć jeszcze 4 klasy bakłażana:D:);)

-rybka24- i Daisy44 lubią to.
  8. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

no i koniec event nie dokończony kamyków brak ale nic to bieda trzeba piniądz na święta zostawić aby dzieci uszczęśliwić

nikki2676 lubi to.
  9. Kubulkowo

Kubulkowo Czeladnik forum

Mój też skończony, ale nidokończony z powodu kamyków. W Tsach dwie pomarańczowe pandzie i HIPCIO!!!!!:inlove:

gadek, nikki2676 oraz aleksandra lubią to.
  10. Daisy44

Daisy44 Generał forum

O super! Przysiadłam się i czekamy razem na bakłażana:music:

11. sylwus8

sylwus8 Forumowy żółtodziób

pomocy oddałam całą dynie ekologiczna jak mam zdobyć chociaż 1 by sadzić

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

sylwus8 będąc w szkolnym ogrodzie sprawdź w Inwentarzu, zakładka z itemami, może masz tam item "Nasiona dyni".

nikki2676 lubi to.
  13. gosia1907

gosia1907 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie!!
    Niechcący oddałam wszystkie bakłażany minęło już pół dnia i nie dostałam ani jednego, mimo że przy innych eventach po paru godzinach zawsze kilka się pojawiało. Czy mam czekać dalej czy można gdzieś za floreny kupić? Pomożecie?

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

gosia1907 tego typu pytania najlepiej zadawać we właściwym dziale czyli tutaj: >>Pytania ogólne<<.

A jeśli chodzi o bakłażany czy inne rośliny z akcji "Ucz się i dorastaj" to nie otrzymasz wyrównania roślin tak jak w innych eventach, nie kupisz też za floreny. W tej akcji otrzymujemy itemy o nazwie "Nasiona..." w miejscu kropek nazwa jednej z 4 roślin. Tak jak radziłam w poprzednim poście, sprawdź proszę swój Inwentarz/zakładka z itemami, tam powinnaś mieć item "Nasiona bakłażana". Item stawiasz na pustym miejscu i po 6 godzinach zbierasz 4 bakłażany.

eliza9070 lubi to.
  15. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Wystaw z paska item "nasiona bakłażana" i za 6 godzin dostaniesz 4 nasiona.
    Radzę dobrze przeczytać ogłoszenia o evencie i trochę poczytać na forum, dużo było zapytań na ten temat. :)

julka34 i Anhedrea lubią to.
  16. julka34

julka34 Czeladnik forum

No właśnie ja też tak sobie czytam event trwa już kilka dni a tu wciąż te same pytania nie żebym się czepiała ale wystarczy przesunąć pasek o jeden czy dwa stopnie....

A w temacie człapię sobie po malutku...

17. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Jeszcze jeden kamyczek, jeszcze jedno poletko i koniec ! xDxDxD

aleksandra lubi to.
  18. Nutka

Nutka Komandor forum

Powolutku się uczę ... a może cofam o_OxD. Event tak lajtowy, że ciągle zapominam, że jest, więc moje postępy są takie sobie :p.
    Ale się tym nie stresuję, a nawet cieszę, bo wyjątkowo dopisały mi tajemnicze sadzonki na Baha :D. Mianowicie :
    3 x baobab XXL :music:
    1 drzewo goji XXL :inlove:
    1 x Plumeria XXL :inlove: (pierwsza)
    1 x b... wygięta :inlove:;) (druga ) xD.
    Przeżyłam szok jak je odkryłam, bo ostatnio drzewka mnie nie rozpieszczały ;).
    Dlatego spokojnie będę siała dalej, tym bardziej, że siać przy tylu polach mogę nawet ręcznie :pxD.

19. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Ewencik skonczony :p pola odblokowane ..... ale zastanawim sie czy ta strefa po evencie zostanie zamknieta czy nadal bedziemy mogli siac ekologiczne warzywka ???

nikki2676 i 0olimpia0 lubią to.
  20. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Pewnie zostanie zamknięta ;)

0olimpia0 i -norbijas- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.