Uciekły floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gnocio., 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gnocio.

gnocio. Forumowy żółtodziób

Miałam 10 florenów z których kupiłam dziś skrzynię z narzędziami XL (za 5 fl) jedną sztukę i nie zostało mi nic :-( Co się stało z moimi 5 fl ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z pozycji forum tej sprawy nie wyjaśnimy.Opisz proszę dokładnie zaistniałą sytuację i napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>KLIK<<< Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A o której kupiłaś?
    Wyprzedaż była do godziny 11, jeżeli po tej godzinie kupiłaś to pobrało Ci normalną cenę.

malinarp lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agata dziękuję za podpowiedź.

gnocio.,czy sprawa florenów jest wyjaśniona czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

Nie chce być niegrzeczna, ale skoro gnocio napisał ten post przed 11:00, a dokładnie o 10:54 to raczej kupił ją przed 11-ta. To taka zwykła logika - nic nadzwyczajnego. No chyba, że promocja była do 10-tej, to już inna sprawa.

6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Masz chyba źle czas na forum ustawiony, bo u mnie jest godzina napisania posta:

malinarp lubi to.
  7. gnocio.

gnocio. Forumowy żółtodziób

Dziękuję za info. Nie mam więcej pytań.

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro wszystko jest już jasne temat pozwolę sobie zamknąć :)
    Życzę miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.