Opinie Użytkownicy pytają, BP odpowiada

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

Tyle , to mogło by oznaczać chyba nawet w chińskim tylko jedno słowo................. r a fa

malinarp lubi to.
  2. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Projekt zacny
    Ja bym dodała na pocieszenie, że Wielka lipa - na prośbę graczy - wróci w najbliższych TS-ach z ulepszeniem xl i xxl

3. chris975

chris975 Fanatyk forum

Hahaha, świetne :)
    Proponuję dodać to do spisu w aktualizacjach i pomysłach :D

I oczywiście MA to być iwent cykliczny 8) :D :D :D

4. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Po przeczytaniu biuletynu prawie popuściłam z wrażenia xD Fitu, pitu, baju, baju, entliczek, pentliczek, abrakadabra. Czas na drinka :D

5. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Event..zajepiekny wymysliles Blazers....ech rozmarzylam sie, do wygrania byly by itemy: "Luzne ga(d)tki producenta"
    "Slowotok..czyli logorrhoea ";) oraz "Baron Münchhausen". Itemy stawialo by sie na pnaczu, ktore dawalo by 1 litere na 24 godziny..

6. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

HAHAHA pan V jest lepszy w laniu wody niż nasi panowie z Wiejskiej

więcej naobiecywał niż zaplanował.co ten Pan bierze?

ach kaaasę od graczy

7. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Chyba tak mają wyglądać te biuletyny jak rozmowa Pyzdry z Kwicołem :sleepy:

8. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

xDxD:cry:xDxDxDxDxD Chciałam coś dopisać, ale popłakałam się .... ze śmiechu.
    Jesteście przecudowni. Humor mi się poprawił ... sen odleciał ... i fajnie.
    Pozdrowionka:D:inlove:xD:inlove::D:inlove:xD

9. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

o_Oo, chyba centrala wysłała kogoś na kurs języka polskiego i ten ktoś robi szybkie postępy, skoro już zrozumiał z naszej ZZ, że gracze czekają na GT. Na pewno też już zauważył, że poza GT gracze najczęściej dopytują się o biuletyn producenta. Dlatego też przewiduję, że następna ankieta będzie wyglądała mniej więcej tak
    Który event powinien zostać zastąpiony częstszym pojawianiem się biuletynu producenta?
    -Zielony Ekspress
    -Nubloni
    -Dożynkowy Kot
    -wszystkie wymienione
    W oczekiwaniu na rafę zużyłam część ZB 8)

10. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

I o to chodzi aby biuletynki z humorem czytaćxDxDxD
    A do BP nie mam już żadnych pytań;)xDxDxD

11. XanXoni

XanXoni Czeladnik forum

ach......xD, Biuletin

obecny przypomnial mi Polskie Kroniki Filmowe :inlove:
    ten fragremt "wciskanie Kitu" na 5:51-.-

http://www.kronikarp.pl/szukaj,35288,tag-701114

...., cdn :DxD

pracujemy nad tym? (wciskanie kitu), wow nie wystarcz go po prost wlaczyc?

pracujecie na tym? tu obawiam sie ze do czasu wlaczenia Balonu G&T,
    popracujecie (tak tu sie zgadza) nad wprowadzeniem kolejnych drzewek i zagrod TS
    :(:wuerg:

Zapomnialam, mam pytanie ?

czy tu chodzi o ostatnie spoznienie ewentu, jesli sie dobrze domyslam, dlaczego tlumaczy sie to jako akcja?

a...., to mi sie bardzo podoba mimo niescislosci tlumaczenia:p

pozostaniemy..., i tak na lodzie
    :D

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2015
  12. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

mnie się wczoraj najbardziej podobało oo w sprawie odesłania i dotłumaczenie biuletynu

humor,satyra
    pytam to gdzie i kto naszej ekipie tłumaczy,przecież tam nie było co tłumaczyć.nawet :bardzo dobrze dotłumaczony" niewiele wniósł
    uwaga"wystąpiły błędy"
    kiedyś dla poprawienia humoru czytało się chyba tygodnik szpilki,dzisiaj wystarczy poczytać biuletyn gry farmerama

13. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

No nie ,rewelka ,lecę po ścierę z wrażenia oplułam monitorxDxDxD

malinarp i blazers lubią to.
  14. 2284nana

2284nana Czeladnik forum

Uuu kolejny biuletyn kolejne bla,bla,bla kiedyż to już tą rafę obiecano;/
    Te biuletyny pana V to jak nasze spoty przedwyborcze -gdzie wszystko wszystkim obiecują a mało kiedy się z tego wywiązują.
    Jednym słowem Prokrastynacja – patologiczna tendencja do nieustannego przekładania pewnych czynności na później .

15. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

a ja się chciałam spytać,czy ta seria ankiet to pomysł góry,czy naszej ekipy?

pewnie z braku laku dobry i kit!

malinarp i malina080870 lubią to.
  16. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

A ja sie nawet ciesze z tego balwochwalczego"biuletynu". Migiem podekscytowana zreformowalam planowane reformy na farmie...czyt. wydatki kasy, chyba na dlugi czas... wspaniale jest miec swiadomosc ze mozna stracic reke przy takim karmieniu.To moj glowny prioryt w grze, jak i sianie badziewia eventowego w ilosci 20tys...choc byly obiecanki ze to sie zakonczy.

Rafy jeszcze dlugo nie bedzie jak i G&T... za to wyp. szaletow ,badyli i innych full. Nowa technika to pewnie tez to, miedzy innymi, ze przed eventem z TS klapouch i swinie rozdaja licencje na wymiane , aby zanecic wody zrodelka....fakt udaje sie ..jak czytam, bo gra jest obecnie nastawiona na szybki ,krotki zarobek...i to jest priorytet na chwile obecna tej gry.... tak jak wyjatkowo cenni sa od lat ,dla korporacji ...szefowie z narcystycznopsychopatycznymi cechami charakteru8)

blazers
    rewelacjaxD , najlepszy projekt na farmeramie po zmianie wlasciciela...centrala florenowca powinna Ci dac:)

17. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

hejka,
    zapomnieliście dodać, że to wodolejstwo pięknie ukraszone zdziecinnieniem jest...te śliczności obrazki..
    hity "we młynie"
    Tomek...byłbyś mnie życia pozbawił... tak się zaczęłam śmiać, że MK. po plecach musiał mnie walić

"...gdzie strumyk płynie zwolna...."

18. seomi

seomi Forumowy żółtodziób

:inlove:Tak,tak gdy widzę biuletyn to kwiczę
    A oczy mi świecą jak znicze
    Lecz dobrze o tym wiesz panie V
    Że połknąłbym jak zwierz
    Co tylko,co tylko chcesz...

A TY czaruj mnie to taka piękna gra...

Tu na razie jest ściernisko
    Ale będzie Rafowisko haha przepraszam już nie mogę

Pozdrawiam czytelników biuletynu pana V:inlove:

malinarp, jacek544 oraz marmlada lubią to.
  19. herbaciarkaAnia

herbaciarkaAnia Komisarz forum

Dzięki blazers. Dawno nie płakałam ze śmiechu czytając forum, chyba od czasu hrabstwa kmieci :) zgłoś to w pomysłach o ile jeszcze tego nie zrobiłeś :D

ja osobiście nie czytam nigdy biuletynu szkoda mi na to czasu wole sobie spokojnie plewić grządki na farmie i pośledzić forum niż czytać jak to wielu przede mną zauważyło "ble ble ble" prawie jak w tej bajce "Hotel Transylwania"

*do siódmej sekundy

marmlada, onkapinka oraz blazers lubią to.
  20. Deso

Deso Zaawansowany

WoW jeszcze bana nie dostałem? No to pomijając już, to co większość powiedziała... Biuletyn skomentuje krótko.

Inaczej poczynań Varuna, nie mogę skomentować... Szkoda że po raz kolejny miałem racje by nie nastawiać się optymistycznie...

malinarp lubi to.