Opinie Użytkownicy pytają, BP odpowiada

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Tutaj jest jak w czeskim filmie "Nikt nic nie wie " :)

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Danusia_64 - sprawdź, czy na pewno wpisujesz prawidłowy kod.
    Jeśli nadal będziesz miała problemy zadaj pytanie w dziale do tego przeznaczonym: Pomoc.
    Tutaj Twój post usunęłam, ponieważ w tym wątku kierujemy pytania do producenta gry.

3. Danusia_64

Danusia_64 Czeladnik forum

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

jagusiowo, farmarki są walutą gry, za które robimy zakupy w Skleporamie. Po szersze informacje zapraszam do działu Pomoc, >>Pytania ogólne<<. Tutaj Twój post usuwam jako offtop.

5. BA_Marion

fasolka46, można, ale po pozbawieniu ich bonusowych ładunków. Po szersze informacje zapraszam do działu Pomoc, >>Pytania ogólne<<. Tutaj Twój post usuwam jako offtop.

6. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Chciałabym zapytać w czym modzi węgierscy są lepsi od polskich? Mają jakieś chody w BP? Bardziej im się chce?
    Dlaczego w węgierskiej wyroczni pojawiają się tak ważne info a u nas nie? Chyba, któryś z polskich moderatorów testuje nową wersję gry?
    Dziwnie to wygląda.

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

.elom. - Twój post usunęłam, ponieważ nie jest to watek dyskusyjny. Tutaj zadajemy pytania skierowane do producenta gry.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

elcia1951 Twój post usunęłam, wątek ten służy do zadawania pytań Producentowi gry, a odpowiedzi na pytania dotyczące aktualnych wydarzeń udzielamy między innymi w dziale Pomocy. Podobne pytanie już wczoraj we wspomnianym dziale padło, znajdziesz tam też odpowiedź: >klik<.

9. BA_Marion

miczitanka, Twój post usunęłam. Może zamiast "wpisywać gdzie się da" (co jest niezgodne z regulaminem forum), zamieść ogłoszenie we właściwym wątku >>tutaj<<.

10. SMOD_Atena

franio1950 w wiadomości, którą otrzymałeś zapewne są wszystkie informacje co i jak powinieneś zrobić. Tutaj Twój post usuwam i z tego typu pytaniami zapraszam do działu Pomoc: >>Pytania ogólne<<

11. SMOD_Atena

Pryku Twój post usunęłam, do udzielenia odpowiedzi na to pytanie nie musimy angażować Producenta gry. Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: Drzewo mądrości a w razie wątpliwości do działu Pomoc: >>Pytania ogólne<<

12. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

k.keska Twój post usunęłam, ponieważ ten wątek służy do zadawania pytań Producentom gry. Jeśli odblokowałaś drzewko w Świątyni Małp, a nadal nie masz możliwości jego kupna, to spróbuj ponownie zalogować się do gry oraz wyczyścić ciasteczka przeglądarki. Jeśli nic się nie zmieni, to zapraszam do założenia tematu w dziale Pomoc: >>Pytania ogólne<<.

13. maja2015maja

maja2015maja Czeladnik forum

Dlaczego kod bonusowy obowiązujący do 11.05 dotarł do mnie na farmę dopiero dziś? Chyba nie muszę nadmieniać co dziś mogę z tym kodem sobie zrobić.

Szkoda, że info nie dociera na Farmę wcześniej. Nie każdy siedzi i dłubie w formum.

Ostatnie edytowanie: 12 maja 2020
  14. MOD_Cookie

Kod otrzymałaś drogą mailową? Czy dowiedziałaś się o nim dopiero z Forum?

15. maja2015maja

maja2015maja Czeladnik forum

Drogą mailową dziś na farmie dotarło info.

16. MOD_Cookie

kubackahania50 Twój post usunęłam, ponieważ ten wątek służy do zadawania pytań Producentom gry. Z pozycji Forum nie mamy możliwości sprawdzenia co stało się z florenami- to może sprawdzić jedynie Pomoc Techniczna.

17. BA_Marion

Danusia_64, informacje te znajdziesz w tym >>Ogłoszeniu<<. Twój post usunęłam ponieważ jest niezgodny z przeznaczeniem tego wątku.

18. SMOD_Atena

19. -karolek21-

-karolek21- Ambasador forum

mam pytanie do prodfucentów gry

coraz sa dodawane nowe misje z zagrodami drzewkami jak równiez eventy czasowe z tajemniczymi roslinkami do sadzemia, moje pytanie brzmi gdzie to wszystko siac i ustawiac jak nie mam miejsca na wszystkich mozliwych dostepnych łakach jest pełno zagrów usrawionych i nie mam miejsca na posianie zadnej roliny. nie da sie nic zrobic zeby udostepnic graczom jakas wolna polane na zagrody co by sie lepiej grało w ta gre/ lubie w n ia grac igram juz bardzo dlugo ponad 10 lat. czekam na odpowiedz dziekuej i zycze milego dnia

Biba i czarek.16 lubią to.
  20. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Na jutro planowana jest naprawa błędów... no cóż zauważam nowej gry w grze Farmerama czyli w Dolinie... a co z błędami w Farmeramie? BP cały czas skupia się na błędach pojawiających się w Dolinie... a na bok odstawia błędy jakie powstały w Farmeramie (za wyjątkiem błędów w aktualnych i bieżących eventach). Czy w końcu jako gracze doczekamy się ich naprawy?