Opinie Użytkownicy pytają, BP odpowiada

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Kiedy w końcu zostanie udostępniona farmerama na smartfony z androidem? czas najwyższy na aplikację mobilną

_Grani_ lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

SMOD_Atena

nie ma tam podanej konkretnej daty. A o to mi chodzi. I proszę nie odpowiadać na zasadzie kopiuj-wklej, bo to wkurza

4. SMOD_Atena

niki1990, konkretne daty i informacje o tym co jest wprowadzane do gry i o zmianach jakie w grze zachodzą zawsze zamieszczane są dziale ogłoszeń. Zapraszam do zaglądania do tego działu : >>>klik<<<. Jeśli tam nie ma podanych informacji, to znaczy że takich informacji nie posiadamy.

marek789 i BA_Chris lubią to.
  5. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Ja cały czasz działam na smartphonie z androidem i działa (trzeba ściągnąć sobie odpowiednią przeglądarkę - nazwy celowo nie podaje, bo nie wiem czy wolno)

marek789 lubi to.
  6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zapraszam do dyskusji na ten temat w wątku podanym przez SMOD_Atenę.

marek789 lubi to.
  7. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, mam pytanie czy zmieniło się coś z działaniem babeczki Pinkie Pie bo nie mogę jej użyć do przedłużenia chuncheja

marek789 lubi to.
  8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Błąd związany z babeczką został już zgłoszony i obecnie czekamy za informacją (Gracze nie mogą jej aktywować).

marek789 lubi to.
  9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witam, kilka postów niezwiązanych z tematem wątku usunęłam.
    Przypominam że pytania dotyczące gry można zadawać w dziale Pomocy.
    Jak czytamy w pierwszym poście tego wątku: "W tym temacie możecie porozmawiać na temat wszystkich biuletynów zawartych w tym temacie Biuletyn producenta."

marek789 lubi to.
  10. SMOD_Atena

Posty niezwiązane z tym wątkiem usunęłam jako Offtop. Przypominam zasady wątku :

"W tym temacie możecie porozmawiać na temat wszystkich biuletynów zawartych w tym temacie Biuletyn producenta."

RosesFarm z tego typu pytaniami zapraszam do działu Pomocy.

marek789 lubi to.
  11. chris975

chris975 Fanatyk forum

Mam pytanie do pana producenta tudzież innych osób odpowiedzialnych za rozwój (a raczej cofnięcie w rozwoju gry).

1.Dlaczego niszczycie najlepszy dla wielu farmerów event (chodzi o gt) poprzez blokowanie rzeczy, którym skończył się 4 miesięczny okres karencji? Nie chodzi mi tu o kwiatki z koła czy strachy, których blokada cały czas jest dla mnie irracjonalna a takie łabędzie czy grejpfruty. Zniszczyliście już baby boom a teraz gt?
    2.Jakimi kryteriami się kierujecie blokując takie a nie inne itemy do wysyłki (np cukierek Mauna)?
    3.Czy polityka firmy obecnie polega na tym aby zniechęcić do gry "starych graczy" tj takich grających dłużej niż rok? Bo nawet takie osoby myślę, że niewiele skorzystają z gt, które jest kopią tego sprzed miesiąca.

Dziękuję za uwagę i czekam z niecierpliwością ;) na wyczerpujące odpowiedzi ;)

12. SMOD_Atena

13. -Gosinka-

-Gosinka- Okazjonalny autor

Kiedy będzie można w końcu coś zrobić ze starymi "ulepszeniami" na itemy, jak nie ma się podstawy. Nie da się ich sprzedać, podarować, wymienić... np. Partenon, Miś karnawałowy, śmijały świstak, złodziej truskawek, bufet, grupa wokalna Meeetallica

marek789 lubi to.
  14. rysio

rysio Generał forum

W obliczu prawie wylacznosci eventow z losowoscia (do ktorej mozna miec spora przeciwnosc), chcialbym zadac tworcom gry a przede wszystkim programistom:

Czy tez chcielibyscie otrzymywac Wasze comiesieczne wynagrodzenie na zasadzie losowania?

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2016
  15. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

radek08, post usunęłam, gdyż nie jest związany z tematyką wątku.

marek789 lubi to.
  16. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

radek08 , post usuwam, gdyż jest offtopem, upominam słownie tym razem.

marek789 lubi to.
  17. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

Witam, czy przewidują Państwo zmianę rozliczeń prowizji na targu za niesprzedany towar. Wystawiając kilka razy drobie towary np. kolorowe zwierzęta powyżej 10 mln. prowizja tylko za jedno wystawienie to 1ml - jeżeli towar się nie sprzeda prowizja powinna być zwrócona - a nie jest. Dochodzi to paradoksu że bez sensu jest klonować wysoko ponieważ popyt na dany towar jest niski - a przy kilkukrotnym wystawianiu - hodowla nieopłacalna.

18. SMOD_Atena

.elom. Twój post niczego do tego wątku nie wnosił, więc usunęłam i bardzo proszę nie zaśmiecaj tematu.

19. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Pytanie do twórców

Dlaczego kolorujecie wszystkie zwierzęta nawet te co są z TS ?

Po co ciągle zmieniacie coś w spółdzielni ?

20. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Dlaczego sloty na bonus diament jest tylko jeden? Mam aktywny CMJ, a chciałem sobie zwiększyć ewentówki jeszcze więcej na baha, a tu brak slotów. Czy będzie więcej diamentowych niż jeden? I kiedy G&T!

-agax3- lubi to.