Opinie Użytkownicy pytają, BP odpowiada

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

wiem domyslam sie ,ze nie lekko dlatego ja sie tam nie nadaje ;)
    nie no na cala to nie :p na Caharine i Muse najwieksza :D ale mi przeszlo jak reka odjal jak widuje tu i ówdzie bez mundurka -i nawet mi sie milo rozmawia :)powiem ,ze nawet bardzo fajnie :p

Jasmin to wielki pozytyw ,ze potrafisz napisac ,ze wiesz ,ze popelnilas bledy .naprawde...niewiele osob to potrafi.. w "cywilu " osoby jakze nam z pozoru nieprzyjazne staja sie calkiem inne i znosne:)

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wielki szacun :)
    Za to powyżej i za całokształt.
    Chylę czoła :)

3. caharin2

caharin2 Wielki mistrz forum

No tak, Caharina i Musa często widziane w ogólnych i technicznych były zaiste ;) Zauważyłam, że mundurek na niektórych działa jak płachta na byka. To też było trudne... W niektórych przypadkach bariera nie do przejścia :)

4. ankagdw

no najgorzej jak sie dwa uparte i pyskate babiszony spotkaja po dwoch roznych stronach barykady xDxD:cry::cry::cry:
    ale wiecie co mam straszna alergie na slowo lojalka zauwazylam :oops::wuerg::wuerg:-.-

5. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

o_Ocóż, jeśli tak strasznym powodem jest brak czasu i inne obowiązki w realu - to no cóż... kajam się w prochu i popiele. -.- Ja jestem zdania, że lepiej zrezygnować, kiedy się nie ma tyle czasu i chęci, niż robić coś po łepkach, ale widać każdy ma inne zdanie
    jak nie milutki, to nie rozumiem, czemu zatem przedłużany?... No ale co ja mogę wiedzieć?
    Całe szczęście dla obecnej Pani TL nie jestem tylko kimś "zwykłym", jak i każdy z członków Ekipy. Dziękuję Ci Madziu, że traktujesz nas wszystkich w tak niezwykły sposób. Ale co ja tam mogę wiedzieć?
    Może to nowe wytyczne BP? ;)

6. caharin2

Aniu, dokładnie :D Tylko ja musiałam się słownie czasami bardzo hamować :p Teraz mogę jechać słownie (oczywiście bardzo kulturalnie) :p

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Też mi coś , ja czytam po 6 do 8 razy ;).
    Uwielbiam sf .
    Trochę późne te pozdrowienia , dobrze że się zreflektowałaś.
    Wpadaj tutaj czasem , zostawię uchylone drzwi .... w razie czego8).

*fantastyka naukowa

8. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Też muszę, bo sama doświadczyłam na własnej skórze właśnie takiego lekceważącego zachowania. Wielokrotnie czytałam, takie właśnie odpowiedzi w stosunku do innych graczy.Dla mnie również obecne wypowiedzi to szok. Bardzo ładnie Ninko, że zmieniłaś postawę... Tylko nie zmażesz tym niesmaku jaki pozostał po Twoich wypowiedziach za czasu moderowania.

9. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Przepraszam, że się wtrącę, ale temat wątku gdzieś nam uciekł :)

10. ankagdw

ja nie musialam najwyzej bym na wyspach odpoczela... ale coz ja moglam -biedny zuczek jak to ty dzierzylas "scierke" w dloni -0 szans na powodzenie misji xD:cry::cry:teraz mam innych faworytow - ale to wiekszy rozmiar scierki na karku xD
    Magik no czekamy na BA Chrisa przeciez to tak w milczeniu mamy ?:p

11. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Magiczna pod Twoim postem masz odpowiedz gracza/ki
    Czy w Moim przypadku tak było ? nie wiem ale zapytaj MOD_Kleopatry jak się pomyliła i nie do tej osoby napisała xD

Katana i ross2 lubią to.
  12. caharin2

yvonnge - praca moderatora to nie sam miód... Niestety :) Przeczytaj mój post powyżej. Czasami wychodziłam z forum z bólem głowy. Jak był błąd, młyn wszędzie, wiesz, jak ciężko się pracuje? A ja wiem... Fakt, czasami działałam mechanicznie - odpisywałam szybko i rzeczowo. Ale widziałam również wiele słów wdzięczności za pomoc, cierpliwość itd. Nie musieli mnie wszyscy lubić, najważniejsze, że zawsze starałam się pomagać jak najlepiej :) Poza tym - Ty zazwyczaj nie byłaś dla mnie miła, z tego co pamiętam ;) Myślę, że to był samonakręcający się mechanizm. Jakiś błąd w jakimś naszym pierwszym spotkaniu na forum spowodował jakieś wybuchy niechęci...

Edycja: przed moderowaniem - również byłam graczem, pamiętam, jak to było, jak moderator wchodził do wątku, w którym się dyskutowało. Wiedziałam zatem, na co się piszę. Na krytykę, na niechęć, na uczulenie na mundurek ze strony graczy... :) Ale nie tylko takie emocje wysyłają gracze - na szczęście :)

Ostatnie edytowanie: 13 kwietnia 2015
  13. Kastor

Kastor Forumowy żółtodziób

Napisz do mnie na PW to Ci napiszę o wyjątkowości, tutaj nie mogę, bo regulamin zabrania :D
    Wytyczne? -.- Chyba moderator nie powinien przedstawiać firmy w czarnych barwach ;)

Życzę udanego wieczoru i znikam do lektury, biuletynu oczywiście. Pytania mam i zadam jak zredaguję :)

14. Alairë

Alairë Generał forum

Z Wami to nie może być nudno... :D
    Czytam szybko, bo zaraz może się okazać, że nie będzie czego :p jak zwykle zresztą gdy dzieje się coś ciekawego ;)

15. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Dokładnie wiem, na czym polega praca moderatora, bo robiłam to na innym forum. To był mój wybór, tak jak i Twój więc nie masz co narzekać na bóle głowy. Widocznie warto było.... "Odpisywanie szybkie i rzeczowe" nie ma nic wspólnego z tym o czym mówiłam. Oczekujesz szacunku to i tak też należy odnosić się do userów. Złośliwość i lekceważenie nie powinno mieć miejsca w wypowiedziach. Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie....

16. caharin2

yvonnge - i wzajemnie... Moderator - tak jak user - też zasługuje na szacunek... a nie zawsze on był obecny. ;)
    Edycja: i nie narzekam na bóle głowy - stwierdzam fakt, jak ciężka czasami bywa praca na forum :)

17. ankagdw

ale nawyki widzisz zostaly ze moderator piszesz z duzej a user z malej ...:p Jasmin tak nie pisze,Musa tak nie pisze ...nie bron zaciekle swojego stanowiska...;) nie ma sensu - lepiej powiedziec ,ze sie popelnialo bledy niz walczyc w nieskonczonosc.

18. caharin2

Moderator napisałam z dużej - bo początek zdania - zobacz - w innych miejscach mod pisze z małej litery :) Nie doszukuj się tu jakiejś ideologii Aniu...
    Jasne, że popełniałam błędy. Przyznaję się do tego, nawet bez bicia :D Jasne, że były ciężkie sytuacje. Ale na te 33000 postów, co napisałam na starym forum i sporo na nowym forum jako moderator - miałam chyba do tego prawo... ;)

19. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

jak napiszesz Modzi albo Modkowie zawsze źle:pposzedłem dalej nie kupiłem ts a porozmawiałem z mecenasem jest to długotrwałe troche kosztuje ale BP nie zmieni nić walentynkowe pnącze ich bład ale kalkukowany w tym balaganie ostatnia misja to bieg po na co ja stopuje gram co dostane nie kupię[​IMG]

20. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Poczytałam, przykro się to wszystko czyta i dodam od siebie tylko tyle,że na starym forum udzielałam sie b. rzadko ale zarobiłam karę od Jaśmin właśnie za "nawoływanie do strajku" Tyle mam do powiedzenia w temacie..8)