Opinie Uśmiech szczęścia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 7 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

zwiększyli liczę wypadajek, jestem ciekawa jak będzie wypadać

skaliwa, dantic3 oraz tosia lubią to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

8)miałam na myśli poniedziałek, a napisałam piątek....Przepraszam, post edytowałam żeby nie wprowadzać w błąd ;)

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Robisz się coraz bardziej... hmm... zblazowany 8)

Cóż, pewnie będzie trzeba machnąć ten event.
    Byle szybko i skutecznie ;)

4. chrumcia91

teraz jaki by nie był to nie będzie odpowiadał-a to za łatwy, a to za trudny, a to za nudny.....

5. jczerwonykapturek

jczerwonykapturek Forum Pro

Dzień dobry farmerzy !
    Świeżak farmowy jestem i to będzie mój 1 ewent .
    Bardzo się cieszę , że będę mogła go robić . Może uda mi się pierwszy item zdobyć .
    Trzymajcie kciuki za mnie , żeby się udało . :) Pozdrawiam serdecznie .xD

6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

a mnie sie podoba :)ewent zaczynam kazdy :D

dzień dobry :)

7. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

o_Ooooooo zwiększyli ilość wypadajek! No to chyba kategorie z łatwego na średni powinni zmienić.... może być ciężko nazbierać z jednego pola 200 szt. Nie za bardzo mi się to podoba :oops: A nie ma super pól i kasztanek tam chyba nie działa....

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Event-jak event..Się zrobi bo jest.Może uda mi się podgonic wreszcie parę mrocznych misji w spółdzielni bo wstyd się przyznać ale podczas ostatniej pełni to dopiero "mumię" skończyłam.Ale tak sobie myślę,że głupio brać u.ż.z powodu pełni na farmie.A w pracy nie tyle nie można ale nie wypada (w przypadku mojego zawodu)

9. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Mam pytanie: do eventu potrzebne będą wypadajki o nazwie "księżycowa larwa". A w koszyku eventowym jest "kosmiczna larwa". Czy to ta sama larwa?

aleksandra i gretag lubią to.
  10. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam wrzesniowe duszki;),
    co tu sie martwic, mamy duzo czasu, dobrze, ze posialam 8 - godzinne rosliny na koniec ostatniej pelni:)
    te robaki to na ryby bylyby lepszexD, widac dobrze spasione, :D
    Milego dzionka;)

11. chrumcia91

u mnie krwawa paproć rośnie... :p

12. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

mnie tez jej troszke brakuje, ale zawsze na koniec sieje 8-godzinne, zawsze wiecej PD i tym razem moze i wiecej wypadajek bedzie, hmm wiadomo;), moze tez da sie pokonczyc poprzednie misje, a moze i nowe misje wpadna przy okazji;)

13. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Dużo bardziej już chyba nie mogę , zresztą nick zobowiązuje;).

Jak znajdziesz jakąkolwiek moją wypowiedź na tym OFF-ie , że event był za trudny wyślę Ci na G&T piękny różowy warsztat.
    Że większość jest nudna , wtórna i łatwa dla wyższych poziomów to oczywista oczywistość od dawna.
    Trudno to zebrać wszystkie wiertarki , takie mamy wyzwania 8).

Oczywiście robię xD.

14. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Ewent nie tyle jest fajny i ciekawy, wręcz na odwrót. On jest po prostu łatwy do wykonania przy tej ilości roślin.....- dlatego gracze nie marudzą jak zwykle. No i nagrody nie są złe jak na taką ilość sadzenia. A poza tym masz rację on jest nudny, więc trzeba go szybko i skutecznie zrobić, a później szybko zapomnieć i dalej robić swoje na faremce.... ;):p

15. chrumcia91

nie miałam na mysli Ciebie :)

ross2, gretag, kybek93 i dalsza osoba lubią to.
  16. jczerwonykapturek

Mam pytanie odnośnie ewentu - są 2 roślinki do wysiania , to jak je będziecie siać ? :(
    Najpierw jedną , a potem drugą , czy krótszą w dzień , a dłuższą na noc .
    Jakieś rady dla świeżaka ? Proszę . :sleepy:

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A czemu nie? Toż Rafał to maruda jest :pTy lepiej przekop cały OFF a nuż miał jakiś gorszy dzień i napisał gdzieś ,że któryś event trudny..Dla pięknego różowego warsztaciku xD
    Mam nadzieję szybko się z evencikiem uporać.Najpierw wysieję badyla,potem do misji stałych

18. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Rozmnazasz razem (1 zasiew), najlepiej z SN, biala niewinnoscia i kerstsolem. Potem zalezy od Ciebie, ktora pierwsza wysiejesz.
    Swoja droga, malo tego jest. Zanim sie czlowiek obejrzy, po evencie bedzie.

19. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

nie wiem czy kasztanek działa ale wystarczy zjeść upiorny bukiet i uruchomić pnącze z pełni co skraca czas roślin ;)

20. jczerwonykapturek

Bardzo dziękuję za podpowiedz .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.