Opinie Uśmiech szczęścia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 7 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -pawlyna-

-pawlyna- Czeladnik forum

No akurat tych było trzeba mniej :) jednak 15 mimo to nie miałam z 1 zbioru

2. magros

magros Nadzorca forum

mnie wypadaly roznie ale mam w nadmiarze 177 sialam caly czas na malych polach z dynia ktora dostalam od nublonow

3. kheme

kheme Analityk forum

Ja nawet nie wiem po ile mi wypadało, na dzień tylko 3h, na noc 6h i aktualnie mam na plusie 270.

4. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

jak ja lubię długa pełnię:D event zrobiony, 134 robale na plusie;), a przy okazji zdobyłam itemy na pnącze skracające czas na mroczne, odblokowałam hodowlę wron, zdobyłam przepis na upiorny bukiet i podgoniłam trochę misje8). Już się nie mogę doczekać następnej pełni:p

kheme i gadek lubią to.
  5. gadek

gadek Fanatyk forum

A ja siałam dosyć długo koralogrzyba,który z "dopalaczami" rósł 17 minut i po 1 robalu z niego wypadało,albo wcale,ale event zrobiłam bez problemu i jeszcze drugi bym mogła [​IMG]
    Obecnie mamy 2 rośliny 8-mio godzinne,więc było co na noc posiać;)

agniecha$ i foczunia84 lubią to.
  6. pani.z.nizin

pani.z.nizin Czeladnik forum

dlaczego mało prawdopodobne? mi z 8 godzinnej wypadło maksymalnie 13... ale najczęściej ok 8-10

heja babciu... rzucisz mnie larwą? :D

7. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Poratowałby ktoś robakami? Ja jeszcze walczę z SP ale nie wiadomo ile wypadnie :/
    Mam wszystkie zadania oprócz 4 ;)

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Bo zasada jest taka,że czym dłużej rośnie roślina,tym więcej daje wypadajek.

agniecha$ i gadek lubią to.
  9. pani.z.nizin

może taka jest zasada... nie zmienia to faktu że mam po kilka tysięcy czubajek i mrocznych kwiatów, bo tylko je siałam (drugą roślinę eventową tylko tyle ile trzeba), a robali brakło :D
    chyba na tym polega losowość że jedni mają nadmiar spory a inni będą walczyć do końca :)

btw trzymam kciuki za tych co jeszcze przekopują pola w poszukiwaniu larw :D

Noelland lubi to.
  10. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

U mnie emocje do samego konca..brakuje 16 robaczkow- jesli bedzie z koraogrzyba leciec po 2, 3 sztuki tak jak z ostatnich trzech zbiorow to dam rade :D

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Z nakrapianego wypadało mi właśnie 16 larw,więc ładnie lecą nadal.

12. Armageddon64

Armageddon64 Aktywny autor

Zakończony Event czekam na nastepny :p

13. pani.z.nizin

jeszcze 15 robali :) mam zbiór o 13:50 ale raczej tyle nie wypadnie... skoro do tej pory leciały raczej ubogo xD

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A mnie jakoś nie dziwi, szczególnie jak narzekają ludzie mający poziomy niższe niż 80, nie mający pucharów na drzewie i dodatkowych przyspieszaczy.:)
    Event skończyłam w niedzielę rano, nie pracując na farmie przez całą sobotę. Też mam sporo larw w stodole, mam nadzieję, że nie zeżrą czegoś. :);)

pani.z.nizin i agniecha$ lubią to.
  15. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

uff event skończony
    chciałam podziękować wszystkim tym którzy mi wysłali robale bo brakowało duuuuużo a dzieki nim skończyłam, gdybyście czegoś potrzebowali to piszcie chętnie się odwdzięcze

16. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Event bardzo mi się podobał, chyba najbardziej z ostatnich ;) Pnącze prawie pełne, zbiorę za godzinę dzbanecznik i koniec. Normalnie bym to z 5 miesięcy robił :p

Jak ktoś chce robale, to piszcie sówki, postaram się pomóc :D

malinarp lubi to.
  17. kika2891

kika2891 Czeladnik forum

dzisiaj chyba jest dzień dobroci bo u mnie z mrocznego kwiatu wypełzło 26 robali bez dodatkowych dopalaczy xD:p

18. natasza_intro

natasza_intro Czeladnik forum

Udało się!!!! Dziękuję za pomoc :inlove:

19. Aqqus

Aqqus Okazjonalny autor

Wielkie dzięki dla kotarynka2 kabokazekana (notabene imienniczka) i -paulinn-
    Brak już tylko jEDNEGO robala, glizdy przebrzydłej..
    bez niej bowiem nie odblokuje pnącza.. jakoś tak po kolei leciałam po tej spółdzielni..

Już dziękuję !!! Mam !!! Komplet !!!
    Jak ktoś jeszcze ma czym wspomóc, niech wspomoże innych.. dzięki :inlove:

kotarynka i kabokazekana lubią to.
  20. spinka

spinka Młodszy ekspert

No i pięknie. Brakuje mi 3 robaczków ale już mi z niczego nie wypadną. Muszę za 10 muszę wyjść po syna do szkoły. Chyba, że ktos z Was przypadkiem to przeczyta i mi podeśle.. :)

Basiu, sowa poszła. mój nick w grze spinka888

Dzięki. Kiedyś mi zabrakło ziela 7 sztuk...więc w przyrodzie wszystko możliwe :) Niestety to było moje przeliczenie się :)

Twoje posty połączyłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 września 2016
    kabokazekana lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.