Tzw Prima aprilis

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Sookie, 1 kwietnia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Takie mam pytanko Czy te tzw animacje prima aprilisowe mają mieć jakieś inne efekty niż wkurzanie graczy? Na prawdę tę wcale niebiedną firmę stać tylko na takie żenujące dowcipy?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

To pytanie czy opinia?

3. Sookie

Pytanie. Swiadczy o tym znak zapytania

janekkostuchna lubi to.
  4. BA_Marion

Żadnych oficjalnych informacji w tej kwestii nie mamy, ale to żadnych.
    Ja osobiście nie zauważyłam innych efektów niż wizualne (i ew. emocjonalne u części Graczy). Nie widziałam też, żeby ktoś miał inne niż ja spostrzeżenia.
    Czy dowcip jest żenujący czy nie i czy tylko na taki stać BP - wybacz, ale nie jestem w stanie na to odpowiedzieć.

Czy masz jeszcze pytania?

5. Lunari78

Lunari78 Książę forum

nie u nie prawie zapomniałam że to dzis o_OxD

6. Sookie

Nie mam pytań . Marion- jestem graczem i mam prawo być poirytowana. Ty też jesteś graczem ale teraz odpowiadasz mi jako moderator . Nie wydaje mi się żeby moje pytanie uderzało w Ciebie albo w innego moderatora wiec Ty odpowiadając nie powinnaś być poirytowana. Jako Mod . Jako gracz spoko

janekkostuchna lubi to.
  7. BA_Marion

A gdzie Ty tu widzisz irytację? o_O Może jakoweś zmęczenie się wkradło, wszak Święta za pasem. Ale nic świadomego i zamierzonego.
    Skoro jednak nie masz pytań, zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.