TYTUŁY graczy na wyspie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zdzicha541, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zdzicha541

zdzicha541 Okazjonalny autor

Witam. Od jakiegoś czasu dręczy mnie jedna sprawa. Od przejścia na wyspie powyżej 200 poziomu mam tytuł "szamana woodoo". Nie wiem dokładnie kiedy go dostałam. Myślałam że jak przejdę na kolejny poziom ten tytuł się zmieni. Ale w dalszym ciągu tak mam. Woodoo bardzo źle mi się kojarzy, tak jak chyba wszystkim. Właściwie to traktuję to na równi z satanizmem. Mam w związku z tym pytanie. Dlaczego nie ma zmian tytułów tak jak na farmie ? Nie chcę takiego tytułu nawet wirtualnie. Czy można z tym coś zrobić ? Nie chcę rezygnować z gry bo jest fajna. Jednak, niepokój jaki czuję bierze górę nad chęcią dalszego grania. Nie wiem kto w ogóle wymyśla niektóre nazwy w tej grze, ale dla mnie zaczynają być przerażające. Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję :)

2. Tytuły poziomów są wybierane odgórnie i nikt nie ma na to wpływu.

Zamykam jako dubel.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 sierpnia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.