Opinie Tysiąc i jeden rycerz- misja z zadaniami na czas

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Lady_Ghost

Lady_Ghost Czeladnik forum

Afelandra dojrzewa, brakuje jeszcze tylko 150 wypadajek, może dzisiaj uda się dobić do mety :D

2. bogusiania

bogusiania Baron forum

Byłam pewna, że mam 2 takie gałązki. Przeszukałam dokładnie wszystkie 465 gałązek i znalazłam tylko 1 - Wielka uczta III - 1xskrzynia z florenami, do zbioru co 48h. To chyba ta sama, o której piszesz. Chyba, że coś pominęłam. Może jeszcze inne gałązki z florenami są , ale miałam przerwy w grze, dawniej niektórych eventów też nie kończyłam.

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zostało mi ostatnie zadanie, ale brakujące wylotki powinny wypaść nawet z marzanki wonnej i imbiru cytwarowego:)

4. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Event przechodzi do historii xD na klepsydry siałam cebulę.

5. Montwa

Montwa Komisarz forum

Ech, u mnie to niestety tak nie działa. ;)
    Wszystkie łąki mam w itemach, nawet na wyspie.
    Ściągam te itemy tylko 2 razy w tygodniu. Raz na rozsiew eventówki, a drugi raz na szybki wysiew reszty badyla potrzebnego do eventu.
    Więc ja nie mam kiedy wykorzystać takiego pnącza, tym bardziej, że ono działa tylko przez 2h.
    Ono byłoby dobre pod szarłat.
    Ale i tu jest bezużyteczne, bo nie mam uszlachetniego szarłatu. xD:cry:

Dawno temu długo męczyłem się z krokusem. W końcu udało się go uszlachetnić do stanu, że mam 1s rośliny. Na wypadajki w zupełności to wystarcza.
    Ale tak jak obiecałem, event dziś skończyłem. I pnącze mam. :)
    I teraz zdałem sobie sprawę, że na początku eventu dopadła mnie jakaś krótkowzroczność.

To pnącze może być jednak przydatne, bo może się okazać, że w przyszłości zdobywanie PD samymi itemami może być niewystarczające i trzeba się będzie posiłkować innymi rzeczami.
    No nic, trzeba wziąć się za uszlachetnianie szarłatu. :)
    Nie wiem jak to przeżyję, bo niecierpię takich długotrwałych działań, ale trzeba, dla wyższego dobra. :)

.

6. twardy81

twardy81 Koneser forum

7. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Ja event ukończyłam w sobotę, ale piccolo wystawiłam dopiero dzisiaj

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Klepsydry lecą bardzo dobrze:) Z samej marzanki wonnej wyleciały 143:D Po 12, po zbiorze imbiru cytwarowego, będzie na bank po evencie;)

EDIT: I po evencie:p Na ten moment zostało 76 klepsydr;)

Ostatnie edytowanie: 10 marca 2025
  9. szary_ludzik

szary_ludzik Komisarz forum

Bardzo dobry event!
    Wylotki pięknie leciały i pomimo czasówki udało się nie zapomnieć włączyć zlecenia.
    Super!
    Jeszcze zostało mi tylko udekorować pnącze i cieszyć się.

10. pbkl

pbkl Ambasador forum

Zaczelam z kolosalnym opoznieniem, ale obecnie czekam jedynie na wylotki w ilosci 140 sztuk. Rano powinny byc.
    Biorac pod uwage, ze jeszcze 24h czasu jest to napewno zalapie sie i na pnacze :)

Ostatnie edytowanie: 10 marca 2025
  11. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Hrabia forum

Cytując słowa pewnej piosenki :music:jak do tego doszło nie wiem:music: , że postanowiłam zrobić te misje. Ale zrobiłam :D
    oczywiście bolączka z wypadajkami zakończona piccolaciem a tam zabawa w wodzie xD

12. sabcia7

sabcia7 Mieszkaniec forum

skończone :) bez zrywania nocy :) picolak wystawiony

13. ola88888

ola88888 Książę forum

Mi sie udalo tez wszystko skonczyc, choc nie mialam duzo czasu na farme.
    Pnacze dziala a Piccolo siedzi w pasku razem z innymi 35.
    Jak zakoncze Bahamy to wystawie wszystkie, ktore mam :)
    Tak sobie wymyslilam kiedys. Do konca Bahamy 13 poziomow.

14. sun82

sun82 Młodszy ekspert

Z piccolo 'Wieczne poszukiwanie skarbów'

pbkl, krasnoludek10 oraz bogusiania lubią to.
  15. bogusiania

bogusiania Baron forum

Event dawno skończony, a klepsydr wciąż przybywa - teraz na stanie 921. Pewnie wszystkim uda się skończyć, bo nie było tak trudno, a wypadajki ochoczo wypadały :)

krasnoludek10, sun82 oraz hapsak89 lubią to.
  16. Lady_Ghost

Lady_Ghost Czeladnik forum

Ja też się martwiłam o klepsydry, a mam ponad 1200 na stanie po skończonym evencie - prawie drugie tyle co było potrzebne :p

krasnoludek10 lubi to.
  17. juka769

juka769 Okazjonalny autor

czy mogę prosić o pomoc bo nie wiem jak zacząć uszlachetniać rosliny w szkalrni....próbowałam ale nic mi ni wychodzi dziękuję

krasnoludek10 lubi to.