Opinie Tysiąc i jeden rycerz- misja z zadaniami na czas

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

Bardzo przyjemny event, na spokojnie bez nerwów... za 40 min zbiór rzodkiewki, ostatnia roślina wysiana na wyspach więc wieczorem powinien być koniec :)

2. bogusiania

bogusiania Baron forum

Udało się skończyć, z cebuli wypadły 112 klepsydry. Pnącze już pracuje. Miłego świętowania i dużo zdrowia dla wszystkich Pań - farmerek w Dniu Kobiet :) :) :)

3. ShaGGy778

ShaGGy778 Weteran forum

U mnie był koniec rano, z piccolo poszukiwanie skarbów. :) Było tak łatwo i przyjemnie z tym eventem, że aż się nie spodziewałem. xD

4. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Wypadajkii będą jutro. Brakuje trochę ale siałam do stodoły bo był bonus:music:

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2025
  5. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Brakuje mi jeszcze 438 (klepsydry) + afelandra + 520 (klepsydry) -.-

hiacynta, krasnoludek10 oraz bogusiania lubią to.
  6. Montwa

Montwa Komisarz forum

Udało mi się dziś zrobić zadania od 1 do 7 włącznie. :)
    Co najważniejsze bez strat PD, bez strat SN i bez zmiany rytmu zbiorów itemów. :)
    8-mego zadania już chyba nie będę robił, pnącze nie dla mnie, a 3 nakładki do Laboratorium Lulka już mam. :)
    Więc event chyba zakończony. ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ale najważniejsze dopiero teraz:

Drogie Panie

z okazji Waszego dzisiejszego święta

chciałbym życzyć Wam

Wszystkiego Najlepszego

:):):)

.

7. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Masz jeszcze czas do wtorku....można zrobić ostatni poziom na piechotę , wypadajki i tak Ci wylecą a wysiać Afelandra wystarczy na jednym polu tylko o samej wodzie i kupie...działaj;)

8. Lady_Ghost

Lady_Ghost Czeladnik forum

Rzodkiewka zebrana, brakuje jeszcze 100 klepsydr, potem alefandra i kolejne 520 klepsydr. Nieśmiało zaczynam myśleć, że może jednak uda się uzbierać wszystkie wypadajki :)

9. Montwa

Montwa Komisarz forum

Dzięki za próbę mobilizacji :) ale ... no chyba mi się już nie chce. To jest tyle kombinowania.

Wczoraj nie mogłem zacząć eventu, bo itemy zbierałem rano, a event ruszał dopiero o 14.
    Ale po zbiorze itemów ściągnąłem na wyspie małpy na 12h - przynajmniej trochę wylotek nazbierałem.
    A dziś po zbiorze itemów na głównej dmuchawiec, na dzikiej rzodkiewka, na plantacji aloes i w lesie tropikalnym ta druga roślina (nie umiem podaj jej dziwnej nazwy). Wszystko tylko na wodzie i nawozie.
    A potem zbiór dmuchawca, wylotki do misji, zbiór aloesu, wylotki do misji, zbiór rzodkiewki i szybko z powrotem itemy ma pole.
    Miałem na to 4h, straciłem 4,5h. No ale nic, jutro się to już wyrówna, z głównej i dzikiej zbiorę po prostu pół ggodziny później - może za dużo bonusów nie ucieknie.
    Po rzodkiewkach znów wylotki do misji (starczyło akurat co do sztuki) i zbiór tej a cośtam.

Mam więc 7 zadań i tak jak pisałem mam już 3 nakładki, a tylko o to mi chodziło w tym evencie.
    Jak sobie pomyślę, że znów mam wszystko ściągać, by dorobić te ostatnie 500 wylotek, to ...
    Super nazowu na taki event nie ruszę. Po prostu, dla zasady... ;)

.

10. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Moje zbiory i siew z SN przy użyciu kilku gałązek plusowych i skracających czas wzrostu umożliwiły mi odtworzenie itemów w czasie działania skracaczy dla nich czyli odbyło się bez strat PD a o to mi najbardziej chodziłoxD Piccolo postawie jutro w czasie kolejnego zbioru:)

11. pbkl

pbkl Ambasador forum

Wchodze sobie na forum a tu jakis event...

Wycielo mnie z zycia i farmy...

Jutro sie wezme za robote. Moze zdaze a moze nie, ale nagrody czastkowe chetnie przygarne :)

12. bogusiania

bogusiania Baron forum

Dziękuję bardzo za życzenia. Przyłączam się nieśmiało do głosu życzliwego farmera, by jednak szybciutko usunąć z 2 pól i posiać coś dlugorosnącego na te wypadajki, a klepsydry wypadają przecież z wielu różnych polan. Te ew. stracone bonusy, czy punkty wyrównają częste bonusy 500% do roślin. Szkoda pnącza, co 1 pnącze więcej, to lepiej, a i kilka mało wartościowych itemów mniej w pasku. No i szkoda bezcennej skrzynki Piccolo. Na zachętę poszła ode mnie 1 klepsydra za 2 fl. Co się nie robi dla miłego farmera :)

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2025
  13. szary_ludzik

szary_ludzik Komisarz forum

Rzodkiewka posiana, misja włączona, oby nie zapomnieć zdjąć na czas.
    Trzeba coś posadzić na wylotki, bo cieniutko z nimi.
    Jeszcze jest trochę czasu, uzbiera się?

hiacynta, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  14. diduś6

diduś6 Czeladnik forum

skąd się dostało to laboratorium lulka?

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  15. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Zaawansowany

sprawdź w inwentarzu, każdy kto się zalogował od 3 marca otrzymał go w prezencie

hiacynta, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  16. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Do południa zbierałem klepsydry, a po południu z koła wypadło +1 dla roślin więc wykorzystałem to i skończyłem używając do zbioru aloesu dodatkowe 15 śmigieł.

hiacynta, krasnoludek10 oraz bogusiania lubią to.
  17. Montwa

Montwa Komisarz forum

No i po takiej miłej inicjatywie :) (choć niepotrzebnej ze względu na utratę florenów :oops: ) to ja teraz nie mam wyjścia i muszę skończyć ten event jutro. :)

Choć zakończę to bez długorosnących roślin. Takie rośliny generują jeden dzień straty w zbiorze itemów albo stratę SN.
    Super nawozu na pewno nie poświęcę. 15 mld pd z jednej łąki też nie.
    To trzeba będzie rozwiązać jakoś inaczej, ale coś się wymyśli.
    :)

.

18. bogusiania

bogusiania Baron forum

Cieszę się, że moja motywacja skuteczna i na coś się przydała. 2 fl mniej, czy więcej, co za różnica, mam 1 drzewko i kilka gałązek pnącza z fl., to mogę poszaleć :) I lubię się podzielić i pomóc w potrzebie :) A odnośnie brakujących klepsydr - na pewno dobrzy sąsiedzi i znajomi pomogą, można też zaopatrzyć się w bogaty koszyczek eventowy - czego się nie robi dla dobra sprawy :) Piękny wynik z 1 pola, może kiedyś też tyle zdobędę.
    Szkoda, że ten event taki krótki, mógłby mieć więcej zadań czasowych do zbioru drzew, zwierząt, a nawet produktów. To dopiero byłoby wyzwanie :)

19. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Mam pytanie a jakie to są gałązki bo ja wiem tylko o gałązce co daje skrzynkę z florenami.

20. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

szarłat i iksora dały tyle wypadajek, że event przeszedł do historii. Gratulacje dla tych, którzy skończyli misję i powodzenia tym, którzy jeszcze z misją walczą.