Opinie Tysiąc i jeden rycerz- misja z zadaniami na czas

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Dzisiaj niestety eventu nie uda mi się ukończyć z braku klepsydr. Rośliny mam przygotowane, więc spokojnie czekam do jutra na wysyp wypadajek. Powodzenie wszystkim co robią event, Taki łatwy i przyjemny;)

2. Daisy44

Daisy44 Generał forum

ja teraz też się przekonałamxD:cry:

3. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Robię tylko na kupie i wodzie ,dzisiaj chcę skończyć rzodkiewki i aloes.. afelandre zostawiam na rano ...czasu do końca jeszcze 98 h więc b.dużo;)

4. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Echh jeszcze 133 klepsydry :( no nic to już rano poleci

5. sabcia7

sabcia7 Mieszkaniec forum

witam:( tot en ewent trwa tylko dzis czy jest jak isczas bo cos nie kumam

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  6. Lady_Ghost

Lady_Ghost Czeladnik forum

Do wtorku do 22.00 ;)

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Z Farmy (nostrzyk) 354 klepsydry, z Wyspy (imbir cytwarowy) 159. Rano zbiór dmuchawca i aloesu.

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2025
    hiacynta, bogusiania oraz AngelGina lubią to.
  8. wio3

wio3 Czeladnik forum

Jaki arbuz?

sabcia7, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Plan na dziś wykonanyxD została tylko Afelandra, już wysiana i dwa pola długo rosnących na wypadalce...i rano powinien być koniec xD tylko o wodzie i kupie;)

10. bogusiania

bogusiania Baron forum

Choć zaczęłam po południu, to prawie wszystkie zadania wykonane, dobra oddane, zasilane tylko wodą i qpą, jedynie użyte przyspieszacze i bonus w slocie 100% więcej do plonów. Wystarczył 1 zbiór, a o włączaniu startu na szczęście pamiętałam, uff. Zostało tylko poczekać na poranny zbiór długorosnących roślin i 174 klepsydry. Fajny i spokojny event z dobrymi nagrodami. Chyba wszyscy skończą, którzy zaczęli, i będą zadowoleni :)

11. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Po porannych zbiorach brakło mi 125 wylotek do końca ...mam sporo czasu aby je zdobyć,bo ostatnie wylotki to już nie na czas ;) chyba, Laboratorium Lulka ulepszonexD

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2025
  12. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Event zakończony pnącze powieszone.:)Dać Nam tylko event na normalnej farmie to załatwimy go w kilka godzin.xD;)

13. Lady_Ghost

Lady_Ghost Czeladnik forum

Pierwsze 4 misje wykonane, teraz czekam aż rzodkiewki dojrzeją na super polach, a potem pewnie utknę, bo wciąż brakuje mi ponad 800 klepsydr w tym ponad 300 do szóstego zadania :p

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

za 40 razem na kole trafiłam 200% do zbiorów i tym sposobem za 15 minut koniec, o ewencie dowiedziałam się czyli zobaczyłam wczoraj o 20-tej i już miałam posiane długorosnące. No i musiałam czekać do rana.

15. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Na dzień Kobiet kodzik FEMALEPOWER;)

16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

dziękuję za tak bogaty prezent a wcześniej za życzenia. Miłego dnia życzę.

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Połowa eventu za mną:p

18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Koniec [​IMG]

taki na dużym luzie
    e no mogłam testować różę na chwytaki :sleepy:

piccolo bukiet kwiatów [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2025
  19. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Były koniec gdyby nie moje gapiostwo, nie odpaliłam czasu przed efelargią i mus było jeszcze raz posiać :cry:

20. zletrafileskotku

zletrafileskotku Baron forum

Mnie w tym evencie wypadajka kompletnie nie lubi...