Opinie Tysiąc i jeden rycerz- misja z zadaniami na czas

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. mruczus6

mruczus6 Forumowy żółtodziób

Siejemy na wszystkich polach?

2. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Dmuchawiec i rzodkiewka na farmie a aloes i aflelandra strecząca na wyspie na wszystkich łąkach

3. twardy81

twardy81 Koneser forum

Robię jak zawsze. Ulepszenia Lulka są to trzeba zgarnąć, szkoda że bonus nie do ozdobnych i bez skrzynki

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

jak zasieję rano zielsko,na wszystkich polach,to po 14-tej mogę oddać i mi zaliczy? :eek:

5. ShaGGy778

ShaGGy778 Weteran forum

Trochę przeraża mnie ilość wypadajek... :eek: nie chciałbym burzyć leśnej polany, natomiast na wyspie nie spodziewałem się kompletnie eventu w najbliższym czasie, skoro Królową wygonili na PST, powystawiałem drzewa, w większości te dość krótkorosnące i tego też nie chce mi się burzyć... :sleepy: ale co zrobić, gdzieś karnegię trzeba upchnąć.

Dokładnie tak, tylko przed zbiorem trzeba kliknąć "start" w zleceniach, żeby zaczęło czas odliczać. :) I zbierać rośliny w odpowiedniej kolejności zgodnie z tymi misjami.

6. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Zaawansowany

Dokładnie nie ma znaczenia kiedy siejesz a kiedy odpalisz zbieram tylko trzeba uruchomić czas że oddajesz

7. freska_kreska

freska_kreska Półbóstwo forum

Czy w zadaniu 5 nie ma pomyłki i naprawdę nagrodą jest ts z 2019 roku?
    Jeśli nic się nie zmieni i będę miała czas jutro, to zrobię tylko 4 zadania, żeby mieć szanse na nowe tsy.

8. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Tak mi się wydaje, że nie do końca będzie to takie proste. Przecież musisz też oddawać klepsydry, żeby przejść do następnego pułapu i włączyć start.

Myślisz, że będą tak ładnie wypadać i zbierzesz od razu potrzebna ilość.

9. gosiagosia60

nadrobi się 1-sekunowym zielskiem :p

10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jak znam Norbiego, po prostu odpali coś sekundowego na farmie zaraz po tym dmuchawcu ;)
    Z sekundowego badyla na pewno wypadnie wszystko, co będzie potrzebne.

11. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Chyba, że tak :) Ja niestety nie mam takiej możliwości zajmie mi to trochę więcej czasu.

12. gosiagosia60

super,dzięki za odpowiedzi-odpuszczam ten event 8)

13. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Temat wypadajek załatwia sekundowy szarłat. Kilka zasiewów na 202 polach i klepsydry będą ponad stan wymagany.

14. gosiagosia60

na SP,44 pola:p chyba,że coś przegapiłam...o_O

15. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Na SP z powodu pewności, że z 1 SN będzie 1 wypadajka, na małych polach może być ale nie musi. A ponadto SP są o tyle lepsze, że z 1 SN mamy więcej szarłatu, zależy czym podbijemy ilość.:)

16. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Potrzeba 1400 klepsydry. Jeżeli chcesz SP, mogą być SP. Zakładając jeszcze wypadajki z roślin eventowych, to myślę, że jakieś 20-25 zasiewów na SP styknie. Oczywiście bez JC bo tego wynalazku nie używam ;)

17. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Sprawdziłam jakie rośliny będą potrzebne ale na polach posiałam długo rosnące.Tylko na Leśnej polanie nic nie zmieniałam.U mnie jest wyłączona z eventów .Doszłam do wniosku że ,żeby rozpocząć event potrzebne będą wylotki ,rośliny nie rosną długo i przy okazji można zbierać i robić zadania na PST.Podoba mi się możliwość używania dopalaczy .To coś dla mnie.

18. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Na wszystkich polach/oprócz leśnej;)/ posiane długo-rosnące roślinki i nowości z drzew.O 14 sprawdzam farmę czy działa poprawnie ;) i odpalam pnącza,bonusy,dopalacze/ Zośka chyba nie potrzebna/ i powinno pójść gładko z kwiatkami xD Powodzenia.

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Tak niektórych czytam i... Ja sobie potruchtam, bo szkoda mi SN na takie nagrody mimo, że mam go już prawie 3 tysiące:p;)

hiacynta, AngelGina oraz bogusiak80 lubią to.
  20. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Witam nie było mnie przez 3 doby i teraz obolała nie nadążam z ogarnięciem wszystkiego.Karnawału już nie dam rady zrobić ale może tą czasówke z pomocą graczy sie uda.