Opinie Tysiąc i jeden rycerz- misja z zadaniami na czas

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy!

Wydradyn i jego Niedźwiedżin powracają na kolejną rundę przesmacznej farmerskiej zabawy. Pomóż na czas wrednemu duetowi w ich epickiej przygodzie!

Piątek, 07.03.2025, godz. 14:00

Wtorek, 11.03.2025, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  2. Montwa

Montwa Komisarz forum

Ech :oops: gdyby nie te ulepszenia Laboratorium Lulka, śmiało można by sobie zupełnie odpuścić taki event i skupić się wyłącznie na karnawałowym szaleństwie.

xD:cry:xD

.

Ostatnie edytowanie: 6 marca 2025
  3. bogusiania

bogusiania Baron forum

Konieczna demolka leśnej polany i lasu tropikalnego ? Hm...nie uśmiecha mi się za bardzo. Ale co robić - trzeba zakasać rękawy i ... robić :)

4. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Są ulepszenia Lulka;) robię. Dmuchawce rosną 6 h więc sieję po rozpoczęciu eventu a przed oczywiście Szarłat na wypadalce;)

5. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Tylko dla ulepszeń, bo pnącze takie sobie - mogliby dodać jakąś skrzyneczkę, które bardzo lubię zbierać.

6. magik03

magik03 Czeladnik forum

nie trzeba demolować, przy żądanych ilościach roślinek i czasie misji - do eventu wystarczy rozsiew na jednym polu i dwa zbiory; pozostaje tylko kwestia częstotliwości wypadajek

7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Uwielbiam czasówki :inlove:
    ale czemu takie łatwe :p

Tak mnie naszło [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    chmurki puste :cry:
    skąd ja wezmę itemy 1x2 z zegarem czy klepsydrą czy innym rycerzem
    przejrzałam
    nic nie pasuje tematycznie

i ani jednej skrzyneczki
    no ale jak to tak no
    no co szkodzi dać taką z pięknymi przedmiotami czy ze słodyczami albo obie :pxD
    dziś j coś na wylotki

No to czekam na te skrzyneczki :inlove: [​IMG]

8. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Ja na leśnej mam wielkie drzewa i itemy z dużą ilością Pd więc ich nie ruszam a na pozostałych planszach usuwam tylko zagrody ,bo ilości roślin są niewielkie ,czas wzrostu to ok 6 h bez wzmacniaczy...więc bez większych problemów.Pamiętajcie siejemy na farmie i na bahamach. Niewiadomą są tylko wypadalce do tego i na karnawał/kumulacja/ czego się trochę obawiam.Pozdrawiam

9. madzikabadzi

madzikabadzi Okazjonalny autor

Szok i niedowierzanie dostęp do wszystkich tych roślin w końcu mam. Rzodkiewkę muszę dokupić i dosadzić. Resztę w tych ilościach posiadam. Tylko czy ja chce tą cudowną skrzynkę Piccolo - bo u mnie tak średnio cudowne są ;)

I nie chcą chwytaków - 5 >:(>:( to już jest dobrze.

10. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Robię tylko ze względu na nakładki.Muszę pomyślec jak rozegrać to między zbiorami itemów.Niewątpliwie pójdą w ruch SN i Zośka oraz sześcienny arbuz na wylotki:)

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dobrze, że masz dostęp do wymaganych roślin :) zwróć jednak uwagę, że posiadanie w stodole odpowiedniej ilości nic nie daje - to są misje na czas. W ciągu podanego czasu 6/7 godz. masz wysiać i oddać wymaganą ilość roślin.

12. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Ja nie mam czasu pilnować wszystkiego. Na wyspie karnegia pod wylotki i aloes na superpolach. Po 14 zbierm farmę i sieję dmuchawiec, rzodkiewka i coś pod wylotki.

13. madzikabadzi

madzikabadzi Okazjonalny autor

Tak to jest jak człowiek na szybko patrzy, dziękuję :)
    To

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wszystko do ogarniecia jednym jednoczesnym zasiewem....uzyje sn oraz zoske;)...
    glowna...166 pol...dmuchawiec
    dzika...168 pol..rzodkiewka
    tropikalny las....152 pol aleos
    plantacja...158 pol afelandra
    wypadajki ogarne po zbiorze dmuchawca

15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też tak zamierzam zrobić.:)
    Ubiegłeś mnie z podaniem rozpiski.;)

16. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Mój plan wygląda podobnie ;)

17. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Trafiłes w sedno moich przemyśleń:)

18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Nie potrzeba zoski, wystarczą plusowe pnącza i rzemiosło na kwiaty, warzywa i inne.
    Imprezowa wejściówka rząd chmur nr 2 - warzywa
    Podstawy uprawy I - warzywa
    Legenda wikingów - rząd chmur nr 2 - warzywa
    Wspaniałe kwiaty - kwiaty
    Tajemnice ziół II - kwiaty
    Dreptanie i pluskanie - kwiaty
    Plażowy kluk II - inne wyspa

19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

nigdy do tych pnacz nie przywiazywalem uwagi..ale po zasiewie bede widzial czy sa aktywne;)

20. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ja je mam zawsze zdjęte i używam kiedy są potrzebne. 6 roślinek z małego pola wystarczy a do tego potrzeba rzemiosła i np jednego pnącza. No i oczywiście sn. Moja opcja jest bez użycia Zośki :);)
    Wszystkie te rośliny można też skrócić alchemikiem i dedykowanymi pnączami, żeby rosły jeszcze krócej