Twierdza nocnej mary

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by blazers, Mar 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

W jak sposób Ogj70 posiada 3 sztuki Mary ?

Mini Eventy - Temat do rozmów

Pada też pytanie , które wrzucam razem ze screenem i jeżeli można też poproszę o odpowiedź na nie.
    W poradniku oczywiście jest info , że tylko ozdobny i wyspa skarbów , ale tam też stoi jak byk , że można posiadać 1 Marę 8).

"Cena: 23 zł
    Można ją zakupić tylko jeden raz.
    Dostępna od 25 poziomu."

Będę wdzięczny za konkretne odpowiedzi bez odsyłania gdziekolwiek.
    Z góry serdecznie dziękuję ;).

2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Blazers:) możesz spokojnie wybrać u Renza Marę i postawisz ją albo w ozdobnym, albo na wyspie tzn.tam gdzie nie stoi ta kupiona.

babula40, aweva55 and blazers like this.
  3. blazers

:) To akurat dla mnie jest logiczne , skoro dają w Renzo to dla tych co kupili też musi być dostępna i możliwa do postawienia. Chodzi o to , że Renzo jeszcze nie przyjechało , a Ogj ma 3 na stanie , a w poradniku jest to co wrzuciłem tutaj.
    Niech zmienią poradnik i tyle skoro można było kupować do bólu.

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Ale skad Ogi ma 3 szt? o_O

Blazers to skoro bylo mozna to wielu ludzi zostalo powiezionych w takim razie :eek:

5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Błąd podczas wyprzedaży...... zakup wielokrotny , ale postawić można tylko dwie: ozdobny i wyspa skarbów.

6. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Rafał ja mogę napisać , że mam 5 szt :). To może być takie gdybanie o_O

babula40, ankagdw and blazers like this.
  7. blazers

Gdyby Ogj walczył w TOP 10 PD to byłoby ciekawie, zresztą kto wie czy tam nie maja podobnie.

Tylko i aż Est-orka ;).
    Jest screen Ewo.

Czekamy na Władzę 8)

8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Rafalku ja ci moge walnac taka graficzke ze bedzie tam 300 a nie 3 :pxD

9. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Ja już widziałam tutaj różne screny 8). Ktoś trochę biegły w grafice da radę to zrobić a wiadomo , że Ogi lubi prowokować ;)
    Zresztą gdyby tak było (prowokowanie ) to nie widzę w tym nic złego :p;)

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

blazers, na naszym forum mamy zasadę że nie podajemy informacji Graczom na temat innych Graczy.
    Tego typu sprawy wyjaśniamy poprzez Pomoc Techniczną z samym zainteresowanym :)

Edit:
    W związku z podaniem wyczerpującej odpowiedzi na pytanie oraz rozpoczynającą się dyskusją, temat zamykam :)

Thread Status:
Not open for further replies.