Turbo młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nuka20, 12 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Cześć, kupiłam turbo młyn i nic się nie zmieniło w mojej farmerskiej kuchni zastanawiam się więc czy muszę gdzieś ta usługę dodatkowo aktywować czy po prostu czekać aż gra mi to dopisze?:music:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć,

nuka20, to że nic się nie zmieniło stwierdzasz na podstawie czasu wcześniej ustawionej do produkcji paszy, czasu w tej chwili wstawianej, nie jest skrócony czy po prostu brak w Twoim herbie po lewej stronie nad slotami ikony Turbo młyna?

nuka20 lubi to.
  3. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Pierwszy raz kupiłam więc nie bardzo wiedziałam czy działa to podobnie jak zwykły zakup florenów. Co prawda nadal nie mam ikonki ale czas już się skrócił więc już wszystko w porządku, pewnie z jakiś tam powodów losowych zajęło to trochę dłużej niż zwykle przy florenach:) Przepraszam za kłopot:) i dziękuje za szybką odpowiedz:inlove:Miłego dnia:music:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czasami po obojętnie jakich zakupach konieczne jest odświeżenie gry lub wylogowanie i ponowne zalogowanie.

Wzajemnie miłego dnia życzę i skoro wszystko jest już w porządku to temat zamykam.

nuka20 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.