turbo młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kp1973, 12 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kp1973

kp1973 Forumowy żółtodziób

zapłaciłam,przelew poszedł a ja nie mam zapłaconego dodatku a reklamacja która składam jest odrzucana:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wątek przenoszę do właściwego działu.

A jeśli chodzi o abonament to sprawdź proszę w swoim herbie, najedź kursorem na ikonę Młyna i spójrz jaki czas działania się wyświetli. Swój herb znajdziesz po lewej stronie okna gry pod zegarem eventowym:

Napisz proszę czy problem nadal istnieje czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kp1973

kp1973 Forumowy żółtodziób

nie naliczono mi czasu.Młyn pokazuje ze oferta wygasa za godzinę.Kasa z mojego konta została pobrana i wyszedł komunikat błąd tranzakcji

juz jest.Dziekuje za pomoc:)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 kwietnia 2017
  4. SMOD_Atena

Za godzinę z minutami kończy się mini-event Abonament na młyn i to widoczne jest w zegarze eventowym:

tm.jpg

Czas działania zakupionego abonamentu należy sprawdzić klikając na herb i najeżdżając kursorem na ikonę Młyna:

czas m.jpg

Jeden Twój pusty post usunęłam.

5. SMOD_Atena

A skoro Abonament jest tam gdzie powinien to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.