turbo młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika atka28, 15 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. atka28

atka28 Czeladnik forum

Witam, dzisiaj zakupiłam 3 abonamenty na młyn i na jednym koncie mam 2 młyny:
    jeden pokazuje 713 minut a drugi 1433 minuty ?
    a powinien być jeden młyn i pokazywać łącznie 2153 minuty
    na drugim mam 3 młyny i wszystkie 3 pokazują czasy po 713 minut...
    to jakaś kpina z tymi młynami/ czy kolejny bubel BP?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj. Abonamenty na młyn powinny zsumować się i być widoczne pod jedną ikoną. Próbowałaś może zastosować się do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik<<< ?. Jeśli nie, to zastosuj proszę standardowe czynności. W tego typu i innych sytuacjach wskazane jest czyszczenie ciasteczek cookies i flashowych oraz pamięci przeglądarki. Czasami w razie problemów z wyświetlaniem trzeba też odinstalować i na nowo zainstalować wtyczkę Adobe Flash Player.

Napisz proszę czy po zastosowaniu się do wskazówek czas abonamentu na młyn zsumował się i jest widoczny pod jedną ikoną ?

3. atka28

atka28 Czeladnik forum

no niestety zastosowałam się do twoich wskazówek i dalej to samo......... nie zsumował mi się zegar

może z jednej strony to dobrze bo na 1 koncie SP robi się wciągu 2,15 h a na drugim koncie SP robi się w ciągu 1,07 h,

4. SMOD_Atena

Dziwne, u mnie czas produkcji SP z abonamentem to 4:30 h. Proponuję sprawdzić może na innej przeglądarce jak to wygląda, jeśli nadal coś nie tak będzie z tymi ikonami młyna to pozostaje napisać zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<, być może tam po sprawdzeniu Twojego konta uda się znaleźć przyczynę tego błędu.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. atka28

atka28 Czeladnik forum

sprawdzałam na innych przeglądarkach i jest tak samo, ale dzięki za odpowiedź niestety muszę napisać chyba do PT

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro zgłosisz błąd do PT to tutaj zamykam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.