Turbo młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -KASIOLANDIA-, 14 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -KASIOLANDIA-

-KASIOLANDIA- Czeladnik forum

Te 16 godzin za smsa na turbo młyn to żart ?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Przy zakupie abonamentu na młyn przez smsa, czas trwania bonusu powinien wynieść 720 godzin.
    Aby sprawdzić czas bonusu, kliknij proszę na swój herb i na ikonkę Turbo młyna.

Jeśli jednak czas jest nieprawidłowy, wyloguj się i zaloguj ponownie.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 października 2015
  3. -KASIOLANDIA-

Niestety,dalej poniżej 16 godzin,czyli tyle ile dopisało minus ten czas który minął.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

A czas sprawdzasz tutaj?

Przy okazji proszę niezwłocznie zmienić awatar. Takie zdjęcia nie mogą być umieszczane na forum.

5. -KASIOLANDIA-

No ,bez żartów w tą gierke gram od kilku lat. Oczywiście ,że w tym miejscu.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

A jesteś pewna, że zakupiłaś abonament, pieniądze zostały pobrane z Twojego konta?
    Jeśli klikasz na herb, a nie zegar eventowy (który obecnie wskazuje 15 h, a po najechaniu kursorem dokładny czas trwania mini eventu czyli 15 h i 13 min) i czas jest błędny, to chyba pozostaje napisać do Pomocy Technicznej.
    Mógłbyś ewentualnie zrobić screena i wkleić tu na forum.
    I przypominam o zmianie awatara.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 października 2015
  7. -KASIOLANDIA-

No ,sorry zmienię. Oprócz tego 2 miesiące wstecz zakupiłem 2 razy ten abonament,mam potwierdzenie sms-ów. Niestety po miesiącu zniknął turbo młyn. Machnąłem na to ręką bo robiłem tam tylko super paszę a zakupilem podwójnie duże kosze super paszy więc miałem jej pod dostatkiem. Nie ulega jednak wątpliwości,że coraz dziwniejsze rzeczy dzieja się w tej grze.Za zaangażowanie serdecznie dziękuję,znikam i pozdrawiam. Temat można zamknąć.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ja również dziękuję i na życzenie zamykam.

I czekam na zmianę awatara ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.