Turbo Młyn - Jak działa ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Yepondikos, 16 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yepondikos

Yepondikos Forumowy żółtodziób

Witam wszystkich serdecznie, chciałbym wiedzieć, co należy zrobić, żeby Turbo Młyn działał ?

Przed zakupem Turbo Młyn - 1 szt super paszy produkowała się 5h.

Po zakupie Turbo Młyn - 1 szt super paszy dalej produkuje się 5h.

Kupiłem ten pakiet na długi czas, płatności dokonałem za pomocą PayPal, ale Towar nie dotarł, albo go nie umiem włączyć.

Dodam, że mam Abonament dla Wygodnych i Premium, czy ten Turbo Młyn jest w nich i stąd nie działa ? Czy zdublowałem tym zakupem tą funkcjonalność ?

Bardzo proszę o pomoc.

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Czas produkcji super paszy bez wykupionego turbo młyna wynosi 9 godzin.
    Wynika z tego, że turbo młyn działa u Ciebie prawidłowo.
    Mając wykupione konto premium masz również turbo młyn. Dokonując zakupu przedłużyłeś czas działania tej funkcji.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Yepondikos

Tak myślałem właśnie, rozumiem, że ten zakup był niepotrzebny więc :( Co mogę zrobić, żeby to anulować ? Chcę przedłużyć premium za miesiąc, a mając Turbo Młyn nic z tego nie będzie bo zakupiony pakiet jest zdublowany. Czy można taki pakiet usunąć z konta ?

4. MOD_Zła

Niestety, nie ma możliwości anulowania zakupu. Przy zakupie pakietu premium na kolejny miesiąc turbo młyn zostanie przedłużony o kolejne 30 dni.

5. Yepondikos

Czyli jeśli dobrze zrozumiałem to Czas Turbo Młyna jest przedłużany ? Czy biegnie razem z premium jednocześnie. Pytam ponieważ kupiłem Turbo Młyn na 5 miesięcy. Czyli Pakiety w premium są niezależne czy są jako całość na 30 dni ? Wytłumaczę obrazowo: Turbo młyn mam 5 miesięcy i premium 5 miesięcy, czy to oznacza, ze po upływie 5 miesięcy będę miał Turbo Młyn dalej 5 miesięcy ?

6. MOD_Zła

Dokładnie tak. Zakupione pakiety premium będą działały jeszcze przez 5 miesięcy po zakończeniu działania pakietu premium. Czyli przez czas, na jaki zostały wykupione.

7. Yepondikos

Dziękuję za pomoc, temat do zamknięcia :) Pozdrawiam, Tomek

8. MOD_Zła

Proszę bardzo :)
    Również pozdrawiam i temat zamykam :)

Yepondikos lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.