turbo młyn - czy to błąd ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adlyn, 10 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

Mam turbo młyn jeszcze przez 52 h i wstawiam normalnie 8 szt super paszy na trzecią pozycję obok 2 takich samych pojawia mi się dziwny czas 62 h.. nie jest to możliwe bo pozostałe dwie pokazują czas 36h... teraz pytanie dlaczego.. przy kręceniu ostatniej pojawia się skrócony czas czyli 4:30.. prawidłowy..

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bonus skracający produkcję paszy obejmie i skróci tylko taki czas podstawowy jaki jest czas pozostałego bonusu, czyli pozostało Ci np...50 h turbo młyna to produkcja będzie skrócona tylko dla takiej ilości paszy, której czas podstawowy nie przekroczy 50 h.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

nadal nie bardzo rozumiem.. bo wstawienie 8 super pasz po skruceniu ich czasu to 36 h.... więc jakby mieszcze się w czasie.. czy to jest liczone do 50 od 9h ?

4. SMOD_Atena

Bonus obliczany jest od czasu podstawowego czyli od 9 h za jednostkę SP, a 8x9=72 czyli czas bonusu jest przekroczony, mając 50 h turbo młyna i chcąc zmieścić się w czasie to trzeba by ustawić 5 jednostek SP, ta produkcja zostanie skrócona, a pozostały czas bonusu wykorzystać do produkcji innych pasz.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

ok już rozumiem. nie mam więcej pytań. Dziękuję. można zamknąć.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.