Opinie Tulaski i misiaki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 lutego 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Pnącze mam, 60/70 miśków obdarowanych więc chyba zdążę ukończyć.
    Miłego dnia Wszystkim życzę:)

2. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

A ja chyba odpuszczę bo po wystawieniu zagród wystarcza mi na nakarmienie jednego miśka :D

3. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Skończone

Ale dalej miśki karmię bo są urocze i słodziutkie ;) Teraz mi dali m.in skrzynie z bonusami także super :) Powodzenia dla wszystkich co dalej walczą i trzymam kciuki za Was ;)

4. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Również karmię misiaczki do oporu. Nagrody fajne :). Jak jeszcze wypadnie nowa ryba z zagadkowych to będzie git majonez :)
    Event: szybki, przyjemny, niewymagający zużywanie hektolitrów dopalaczy.

5. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

mi wyskoczy dzis dekora druga juz bedzie na G&T

6. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

misiaki podarowały mi 6 zagród pampero dzisiaj je wystawie na pole może dekory wyskoczą :D

7. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Skończyłam dziś rano, dla mnie evencik super, szczególnie po ostatniej porażce. Dotychczas wyskoczyło: 3 skrzynie z bonusami, 2 zagrody, 5 drzewek , 6 florenów, prawie 40 farmeramek, reszty nie liczę. Zapasy paszy i nawozów uzupełnione:)) Miśki bardzo sympatyczne, czekoladka widać im służy.

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja właśnie dopiero przed chwilą skończyłam, więc jeszcze kilka miśków ma szanse na dodatkowe pudełka czekoladek a ja przytulę kilka nagród.:) A jeśli chodzi o dotychczasowe nagrody to na 70 nagród dostałam jedną potencjalną rybkę Dekora i ani jednej skrzynki.:sleepy:
    Ewent spokojny, mało wymagający, wylotki w nadmiarze a zbierałam tylko z dzikiej.:)

9. oset53

Ukończyłam i ja przed chwilą. Dostałam od miśków 2 potencjalne rybki,
    8 zagadkowych drzewek, 4 skrzynki bonusowe, 2 floreny, kilka farmarek,
    trochę super paszy, kilka gwiazdek, pozostałe to nawozy. I to by było na tyle.
    event na spokojnie zrobiony bez dopalaczy i nerwów.
    Miśki sympatyczne więc jutro rano dostaną jeszcze czekoladki.

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2023
  10. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

podziwiam, że chciało Ci się liczyć....

11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ha , czyli nie jestem ,,gorsza,, bo też skończyłam / i to już w niedzielny wieczór/ ale...
    Także jeszcze karmię misie
    bo wciąż im się śmieją pysie
    do tych słodkich bombonierek z róż i pralin
    Mietce też się śmieje miska
    gdy jej który florki wciskaxD
    a już trochę jej tych florków nawciskali.
    Tylko dla mnie rzecz niefajna
    tak trzy doby bez kombajna...
    szczęściem dzisiaj po taniości mi go dali.:D
    Siać więc będę do ostatka
    bo z kombajnem toż to gratka
    i robota się dosłownie w rękach pali...

Ewent faktycznie lekki, łatwy i przyjemny , więc i losowość w nagrodach /tych od misiaczków/ taka ... ,,lżej strawna,, - zresztą jak wspomniałam w rymach trochę mi tych florenów wpadło /dokładnie 14 + te co za ukończenie paska postępu/ do tego 3 skrzynki bonusowe, nawozy , farmarki, gwiazdki, tajemniczości ... czyli ogólnie zabawa całkiem udana 8)
    Oby kolejny był równie sympatyczny :music: /a pan Kurkowy tak samo przychylny jak w tym/ - czego sobie i wszystkim farmerom życzę :p

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2023
  12. oset53

Niczego specjalnie nie liczyłam, po prostu jak się wystawia tajemniczości to się widzi,
    część fantów była tak rzadka że trudno nie zapamiętać że wypadło jeden raz
    - niema czego podziwiać:p.
    Z potencjalnych rybek jest pom. Agama i żółte Flamingi.
    Miłego dnia Wszystkim:)

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2023
  13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

z 6 ciu potencjalnych 2 x dekory a dzisiejsza którą mi znowu miśki dały dojrzewa :) z nagród od misiaków jestem mega zadowolona :) sadzę dalej badyle i kręcę dla misiaków czekoladki

KsiądzxD i GreenHills lubią to.
  14. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Pisałam w tym wątku, że liczę na zagrody Pampero od misiów, prawda? No to nie dały ani jednejxD Ładnie sypały imprezówkami, tajemniczymi drzewkami, floreny dość często się pojawiały, nawet kilka skrzyń bonusów. Wszystko, tylko nie PamperoxD Takie to przekorne misiaczki...:D Skończyłam z sianiem dziś rano. Finalnie wyszło mi chyba 75 pudełek.

15. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Sianie zakończyłam dziś rano i nakarmiłam ostatnie misie. Podsumowując dostałam: 12 skrzynek bonusów, 12 florenów, 8 zagród Pampero , sporo tajemniczych drzewek i inne dobra których nie liczyłam. W sumie całkiem nieźle. Zagrody i drzewka jeszcze w pasku, bo na razie nie mam ich gdzie wystawić. Event moim zdaniem lekki i przyjemny.
    Oby takich więcej:)

16. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

od miśków dostałam pomarańczowe meduzy :D

p.s

nakarmiłam ostatni raz 6 x misiaki dały 2 x 2 floreny 2 x sp 1 x sadzonka i 1 x zośka jak u mnie najlepiej misiaki spisywały się na leśnej :) dawno tak miłego eventu nie mieliśmy na farmie :)

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2023
    HotFarmer3387 lubi to.
  17. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

z ts od miska osika i ocelot wiec jestem mega zadowolona , pnacze zdobyte reszta moze tez bedzie bo rozyczki posiane

Aisha1969 i HotFarmer3387 lubią to.
  18. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Zacząłem późno, musiałem użyć Zośkę 400x i SN 200x w sumie i tak nie wiele, zdążyłem o 20 był koniec, także na spokojnie i wylotki to już jakieś nie porozumienie, dużo ponad stan, jakiś brak wyczucia, raz ciężko, raz za łatwo. Nie wiem czy to dalej jakieś wyciąganie ręki po ich nie udanych urodzinach? zobaczymy na jak długoo.

krasnoludek10, Aisha1969 oraz hlnrys lubią to.
  19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.