Tsy na wyspe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Peonia, 29 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Zastanawia mnie fakt, czy Wy wiecie czy nie wiecie, ze nie mozna dokonac zakupu pojedynczych sadzonek na wyspe?? Wiecie?
    NIE pomaga ani kilkakrotne odswiezanie strony, ani usuwanie ciastek, ani przelogowywanie sie!

Gra reaguje tez wolno - ale tu spoko sroko - wiem to wina mojej wtyczki, ktora to wtyczka dostaje migreny wtedy gdy Wy macie blad, ale to oczywista oczywistosc moja wina!!
    Dzis probowalam zakupic az trzy razy 5 sadzonek na wyspe - nie udalo sie. Trudno, skoro zaraz zapewne przeczytam, ze to moja wina, to niech bedzie moja wina!! Prosze bardzo!! Nie musze przeciez pchac tyle kasy w farmerame jak zaplanowalam!!

Wiem tez ze do pt nie ma co pisac, nie uzyskam przeprosin ani konkretnej odpowiedzi. To napisze tutaj: Oczekuje, ze stan florenow na moim koncie pozostanie taki jaki byl w momencie wylogowania sie, sadzonki farmowe nie znikna, pozostana w takiej liczbie jakiej sa posadzone na lesnej.

Tak, jestem wsciekla! >:(>:(>:(>:(>:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo Cię przepraszam za zaistniałą sytuację i nie wściekaj się proszę. Zapoznaj się proszę z tym ogłoszeniem : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Peonia lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wejdź na Bahame i dopiero sproboj kupic ;)

4. SMOD_Atena

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

Zgodnie z kolejnym OO : >>>klik<<< problem z zakupem sadzonek został naprawiony.

Peonia, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Nie, dziekuje. Nie moge dac nawet lekko usmiechnietej buzki, bo na sama mysl robie sie ponownie o, taka: >:(
    Mozna zamknac.

6. SMOD_Atena

Skoro można to zamykam i miłej nocy życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.