TS-y Korsyka - Goja ,Palma Acai ,Pitomba

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 3 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Tropikalne , zagadkowe drzewa "Korsyka" będą do wygrania w Dniach morza i stąd ponawiam klasyczne powoli pytanie.
    Dość dawno został zgłoszony problem z brakiem wersji XXLi XL wyżej wymienionych drzew.
    Czy nareszcie BP uporało się z tematem ?
    Jest to dla mnie ważna informacja i proszę o konkret.

2. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Ja też poproszę o Konkreta :)

Ostatnie sprzedawane za FL Bahamowe Tsy, nie posiadały wspomnianych ulepszeń, a wielu farmerów wydało większą gotówkę, licząc właśnie na ich trafienie.

Informacja taka powinna być dawno podana do wiadomości, bo w grę wchodzi realna gotówka, nie jest to pierwsze zapytanie w tej sprawie, więc jeśli odpowiedz będzie negatywna to proszę o podanie konkretnej daty wprowadzenia.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Żebyście nie pomyśleli,że to pytanie nam umknęło - informuję że zapytanie w tej sprawie zostało wysłane,nadal czekamy na odpowiedź i Was prosimy o cierpliwość.

Ostatnie edytowanie: 3 czerwca 2015
  4. blazers

Chwilę mnie nie będzie , jak pojawi się jakieś konkretne info proszę zamykać.

Atomcia, ross2 oraz est-orka lubią to.
  5. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Dalej nic nie wiadomo?

Atomcia i ross2 lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie otrzymaliśmy jeszcze informacji zwrotnej,nadal czekamy na odpowiedź.

7. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Odpowiedzi zwrotnej nadal brak, ale z naszych testów wynika, że nie ma tych ulepszeń.
    Jutro jeszcze raz przypomnimy o tej sprawie i mam nadzieję, że tym razem dostaniemy jakieś info.

Przepraszam, że to tak długo trwa ale nie mamy na to wpływu.

8. blazers

Spoko , mamy czas.
    Oby tylko podali kiedy można się spodziewać ww. nowości w TS-ie.

ross2 lubi to.
  9. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam Południowo

Czy są już może jakieś wiadomości odnośnie nowych XXL, pasek pęka od Tsów Bahamowych i nie wiadomo, stawiać nie stawiać, stawiać nie stawiać, stawiać nie stawiać ?

Pewnie tak długo czekamy na odpowiedz, bo zapytanie do Centrali zostało wysłane farmową Sową, do Hamburga 900 km to pewnie ze dwa miesiące będziemy czekali aż Bidulka wróci z odpowiedzią.

Myślę że jak zapytanie zostałoby wysłane Lufthansą to byśmy dawno mieli odpowiedz o_O

10. blazers

Fakt , trochę długo się robi.
    Czy Centrala ma nas zupełnie gdzieś , czy tylko troszeczkę ?

Kasialka i .Farmeria. lubią to.
  11. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Zapomnijcie o xxl tych nowych drzewek . Stawiałam Tsy z misji zamki z piasku , z eventu i żadna xxl acaji, pitomby czy goji mi nie wpadła .

Bilonge i Kasialka lubią to.
  12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

blazers następnego dnia po pojawieniu się pytania my zapytaliśmy Centrale, dokładnie naszych Community Manager drogą mailową - odpowiedzi do dnia dzisiejszego niestety nie otrzymaliśmy. My będziemy dopytywać nadal, Was proszę o cierpliwość.

13. BA_Chris

BA_Chris Guest

Zapraszam po odpowiedzi do poniższego wątku, uwadze polecam przedostatni punkt: Naprawa błędów. :)
    Bardzo mi miło niniejszym oznajmić Wam jaki jest ostateczny efekt kierowanych do naszych CMów zapytań w związku z tym tematem, zdajemy sobie sprawę, że trochę to trwało, ale jednak będzie można zdobyć ulepszenia tych drzewek z kolejnych TSów, także tych wygrywanych w eventach. :)Dziękuję Wam za Wasze opinie w tej kwestii, które mogliśmy przekazać do Centrali i razem udało się nam coś osiągnąć. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 czerwca 2015
  14. blazers

Dzięki , w takim razie kłódka.

15. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie kłódeczkę zawieszam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.