TS na wyspie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -mala159-, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

mam pytanie czy w tych TS sa przewidziane ulepszenia drzewek xl i xxl: PITOMBA,PALMA ACAI,DRZEWO GOJI?

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jak wynika z poniższego Ogłoszenia Naprawa błędów ulepszenia tych drzew powinny być możliwe do zdobycia w Tajemniczych Sadzonkach. Ponadto temat był poruszany już w >>TYM<< wątku i sądziłem, że odpowiedź tam udzielona nie pozostawia absolutnie żadnych wątpliwości? ;)

3. -mala159-

jak dla mnie sa watpliwosci ale zaczekam jak odkryje pozostale TS,odkrylam juz 8 szt i .................0 z tych drzewek ulepszen,poczekam na pozostale 20 szt,zobaczymy

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nie bardzo rozumiem gdzie mogą być wątpliwości? Czy niewyraźnie napisałem w cytowanym przeze mnie wątku jak sprawa wygląda? To że sadzonki zakupisz i postawisz, nie oznacza, że akurat te drzewka otrzymasz, czy się mylę? ;)

5. -mala159-

BA nie mylisz sie,jest to losowosc ale na 30 szt powinno chociaz jakies ulepszenie wpasc,to moje zdanie,najczesciej tak bywalo :p

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Zobaczymy, oczywiście bardzo Ci tego życzę. :) Czy masz jeszcze jakieś pytania? ;)

7. -mala159-

nie ,nie mam pytan,prosze o zamkniecie tematu,a napewno napisze jakie drzewka zdobylam w TS :)

i zycze udanego wieczorku :)

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie wątek zamykam i również miłego wieczoru Ci życzę. :)

-mala159- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.