TS na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fg-1, 7 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Dzień dobry:)
    Kupiłam TS na farmę i nie mogę ich postawić na polanie/zostawiłam tam miejsce wolne/ nie ma ich w skrzyni. Natomiast na głównej i dzikiej jest możliwość wystawienia.
    Czy to jest błąd?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli jest tak jak napisałaś, to zapewne jakiś błąd, mam nadzieję że chwilowy.

Próbowałaś skorzystać z innej przeglądarki i sprawdzić jak to wygląda?

fg-1 lubi to.
  3. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Nie próbowałam, bo najlepiej mi działa zastępczy sprzęt na IE. Ale spróbuję na innej może się uda. Dam znać ,czy jest tak samo.
    Już próbowałam na innych przeglądarkach. To samo się dzieje na operze, mozilli i chrome. Nie ma TS na polanie.

Ostatnie edytowanie: 7 kwietnia 2017
  4. SMOD_Atena

Również sprawdziłam i już dopytuję co się dzieje? Proszę o cierpliwość.

fg-1 lubi to.
  5. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Dziękuję .Jeśli się wyjaśni wątek można zamknąć :)

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Też tak mam, na leśnej polanie nie ma sadzonek w pasku, a na innej łące są widoczne i można posadzić.

fg-1 lubi to.
  7. SMOD_Atena

Z OO i z tego co widzę na mojej farmie wynika, że problem został usunięty, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.