TS - Korsyka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 13 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Śledziłem pytania blazersa dotyczące tej edycji TS-ów. Po odpowiedzi moderatora oraz info zamieszczonym w OO okazuje się iż w pierwotnej edycji wystąpił błąd. Stąd moje pytanie. Skoro pierwotne TS-y Korsyka zawierały błąd, to czy mogę domagać się zwrotu florenów wydanych na te błędne (nie kojarzyć z Don Kichotem) sadzonki ? Oczywiście wraz z usunięciem tego, co się z nich "wykluło".

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Nie mamy informacji na temat jakichkolwiek rekompensat, kodów bonusowych, itp z tego tytułu i wątpię, by takowe się pojawiły. Punkt 10. Ogólnych Warunków Handlowych dotyczących roszczeń wyraźnie wskazuje, iż błędy mogą się pojawiać, ale przyczyną roszczeń mogą być jedynie długotrwałe problemy uniemożliwiające grę, oczywiście z przyczyn wynikających po stronie Bigpoint. Jeśli zaś chodzi o rekompensaty, nie mogą one w takim przypadku dotyczyć tylko jednego Gracza, gdyż wiele osób zakupiło wtedy sadzonki.

3. hlnrys

No właśnie. Wiele. Firma sprzedała bubel i nic z tym nie można zrobić. Problem nie jest długotrwały ? No tak, przecież zakupu dokonuje się momentalnie. Ja rozumiem, że są błędy i nie mam żalu, gdy są np. w wyświetlaniu. Tutaj jednak chodzi o żywą gotówkę, niejednokrotnie ciężko zarobione pieniądze (kasa > floreny > TS-y) i nie ma tu znaczenia wydana suma, tylko sam fakt. Piszesz o roszczeniach jednostkowych, a co się stanie, gdy takich pojawi się więcej ?

PS.
    Na forum zawitam wieczorem, lub dopiero jutro rano.

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Błąd dotyczył jedynie ulepszeń XXL trzech drzew, a w wyjaśnieniu, które podałam ważny jest zapis dotyczący problemów uniemożliwiających grę. Decyzję o rekompensatach podejmuje CM lub ICM, lecz w tym przypadku nie liczyłabym na takie rozwiązanie. Jeśli taka decyzja zostanie podjęta, zostanie zamieszczone ogłoszenie.

5. hlnrys

Witam po krótkiej przerwie. Dziękuję za udzielone odpowiedzi.
    Temat do zamknięcia.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również witam, skoro temat do zamknięcia - to zamykam. :)
    Miłego wieczoru życzę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.