TS Baha (Pitomba, Goja, Acai)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 12 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Cytat z poradnika :

"Tym razem będzie możliwość zdobycia:
    drzewa xl oraz xxl zależne od odblokowania pomieszczenia w Świątyni"

Rozumiem , że mając odblokowane wszystkie drzewa na Baha powinienem mieć możliwość trafienia następujących drzew z TS-a w rozmiarach XL i XXL :
    Palma acai

Pitomba
    Goja

Jakie jest prawdopodobieństwo ich trafienia i czy w ogóle można je otrzymać z TS-a wyspowego ?
    Proszę mnie nie odsyłać do poradników , bo wiem gdzie są i radzę sobie z czytaniem ze zrozumieniem.
    Pytam , bo nie widziałem , żeby ktokolwiek trafił jedno z tych drzew.

2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Ja również jestem ciekawa jak to jest z tymi nowymi drzewami..

3. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Podpinam się do pytania, bo sama trzymam Bahamowe TS w pasku, by wystawić jak już odblokuję np kaki, kokkolobę i te kilka nowych.

Mojabonanza lubi to.
  4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dzień Dobry. :)

Zapytanie o tę sytuację zostało już przesłane, jak tylko otrzymamy odpowiedź, najszybciej jak to tylko możliwe podzielimy się nią z Wami. :) Z uwagi jednak na to, że mamy weekend i są mniejsze możliwości na uzyskanie odpowiedzi z centrali, może to trochę jednak potrwać. :)Pozostaje mi więc prosić Was o cierpliwość i zrozumienie. ;)

5. blazers

Ok , dzięki.
    Jeżeli pojawi się jakieś OO w tej sprawie to zamykaj , w innym wypadku proszę zostawić otwarte do wyjaśnienia tematu (uzyskaniu przez Was konkretnej informacji).

Mojabonanza, babula40 oraz gretag lubią to.
  6. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

czy to oznacza że ta sama TS będzie inna gdy ją wystawie np. dzisiaj ,a może być inne gdy wysadzę ja po odkryciu innych drzewek np. za jakiś czas? Jak ktoś wie jak jest to proszę o info.Dziękuję

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

blazers spokojnie, na pewno informację przekażemy jak tylko uzyskamy odpowiedź i albo ukaże się OO, jeśli taką decyzję podejmie Community Manager i pozwoli je opublikować, albo też w tym wątku podamy ją do wiadomości Graczy. :)
    Moderatorów poproszę o nie zamykanie wątku do tego czasu, a pozostałych Graczy o nie zaśmiecanie go off topem i cierpliwość. :) Dziękuję. ;)

8. blazers

Chris naprawdę nie jest w żadnym stopniu nerwowy , nie musisz mnie uspokajać ;).
    Dziękuję za troskę.
    Trzymam za słowo.
    Udanej reszty niedzieli.

9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Prośba do modów czy nie można byłoby podczepić tego wątku jako ważny do czasu udzielenia odpowiedzi?

Przynajmniej byłaby pewność, że wątek nie wyląduje w archiwum :)

10. Agatko dopytam o to :)

Agata00755 lubi to.
  11. BA_Chris

BA_Chris Guest

Myślę, że nie będzie takiej potrzeby, gdyż uzyskaliśmy odpowiedź. :) Otóż drzewka te i ich ulepszenia nie były uwzględnione w ostatniej edycji Tajemniczych Sadzonek, ale zapewniono nas, że w kolejnej powinny się już pojawić. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 kwietnia 2015
  12. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

To jest według mnie bardzo nie w porządku, zużyłam mnóstwo tak ciężko zdobytych bananów na odblokowanie nowych drzewek, głównie właśnie po to, aby zdobyć ich ulepszenia, a żadnej informacji nie było, że są wyłączone z ts :mad:

13. blazers

Tak naprawdę kolejna sprawa , która w białych rękawiczkach zamiatana jest pod dywan.
    Myślę, że dla wielu osób zakup TS-ów to właśnie chęć zdobycia nowych XXL .
    Sam z taką myślą wydałem sporo SG , żeby ściągnąć Borneo z "piasków". Po co ?
    Nawet nie pytam o rekompensaty....
    Gdyby nie moje pytanie , wielu graczy nawet by nie poznało prawdy , ani OO , zwyczajnie nic.
    Nie było , będą , graczu szykuj kasę i się ciesz , że damy następnym razem.
    Proszę zamknąć , temat zakończony wg klasycznych standardów BP.
    Bardzo niskich.

14. BA_Chris

BA_Chris Guest

blazers rozumiem Twoje zdenerwowanie, ja sporo TSów także postawiłem z nadzieją na nowe drzewka. :(Jeśli chodzi o OO, naprawdę gdyby to od nas zależało, uwierz mi Ogłoszenie by się pojawiło, ale nie możemy jednak sami z siebie czegoś ogłosić. Zaś informację podaję jak tylko nadeszła odpowiedź. Mam nadzieję, że to zrozumiesz.

Wątek na Twoją prośbę zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.