Opinie Trzej myszkieterowie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Pnącze odpalone zbieram dalej wypadajki bo roślinek zostało

2. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Mi brakuje jeszcze 180 doniczek. Z goździka z trzech pół wypadło w sumie 157. Teraz na polach rośnie cebula a w nocy jeszcze raz wysieję goździki i myślę, że jutro już uzbieram całość.

gretag, olgs3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Mi też brakuje 180 doniczek - spokojnie wypadną do rana i koniec będzie ewentu . Powodzenia .xD

gretag i olgs3 lubią to.
  4. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

mnie brakuje 360 doniczek...:( słabo strasznie!!!

gretag i -agax3- lubią to.
  5. młoda33

młoda33 Czeladnik forum

14 gier do końca czarno to widzę

gretag lubi to.
  6. zletrafileskotku

ja mam tylko dwie mniej, bo 12...ale mimo wszytski liczę że sie jakimś cudem uda :)

gretag lubi to.
  7. abask

abask Fanatyk forum

dzisiaj raniutko event skończyłam. Czy nadal chce mi się siać eventówkę po to aby dostać ze 3 skarpetki? Nie wiem....

gretag, -Gargamel- oraz 0olimpia0 lubią to.
  8. zletrafileskotku

Bliżej niż dalej, ale ciagle daleko... 35/45, jeszcze 10 prezentów, im bliżej tym ciężej,
    No cóż, jak się uda super, jak nie trudno, zrobiłam co mogłam na noc siałam goździki, w ciagu dnia też długo rosnące, tak jak dzisiaj cebula i orzech laskowy...dziisja na noc znowu gozdzik i jutro tez... nawet zjadłam "dopalacze" skaracające czas rośniecia warzyw i kwiatkow..., już nic nie można zrobić tylko czekać na Cud ;) Pozdrawiam!.

gretag lubi to.
  9. Kathea

Kathea Baron forum

Mi też brakuje 10 prezentów, ale na spokojnie się zrobić. Farma wróciła do normalności więc wypadajki wylecą, a to one blokują.

gretag lubi to.
  10. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jeszcze 6 prezentów, juuużżż byłam blisko kasztanka ale powiedziałam nniiee:p:p:p. Poczekam, wypadną wypadajki:p:p

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zostaw kasztanka , niech poczeka . Te donice wypadną spokojnie .xD

12. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

Witam!!! dzisiaj z trzech pól dzikiej róży wypadło mi 180 wypadajek i event skończony. Gratulacje tym co skończyli a walczącym dużo wypadajców. Pozdrawiam

gretag, -Gargamel- oraz ***kacper*** lubią to.
  13. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

28/45 hahaha

gretag, -Gargamel- oraz .-Kamilka-. lubią to.
  14. Kathea

Kathea Baron forum

Ja kasztanka też nie ruszam, nie warto.

gretag lubi to.
  15. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam. U mnie 41/45. To jest nie tylko światło w tunelu, to już prawie wyjście!!! Mam nadzieję, że dzisiaj będzie koniec. Tych doniczek bardzo mało leci. I zastanawiam się po co do JEDNEJ kompozycji potrzeba 30 doniczek? Czy w tym BP nikt nie myśli? Do jednej kompozycji to mogłaby być co najwyżej jedna doniczka, ewentualnie kompozycję można robić w wazoniku albo na jakimś zielsku, ale 30 doniczek do głupota.

gretag, Dybilas4 oraz Anhedrea lubią to.
  16. lux52

lux52 Czeladnik forum

masz może jakąś radę jak najszybciej ukończyć ten event?

gretag lubi to.
  17. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Sadź na dzień roślinę eventową a na noc długorosnące i to te, które masz ulepszone w szklarni i oczywiście ulepszenia aktywne. A, i jeszcze najlepiej mieć zdeponowane w drzewie mądrości puchary i to ulepszone na maksa.

18. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

co Ty mnie brakuje 9
    nie tknę kasztanka
    robię swoje sieję co mi potrzeba no chyba wylecą uparciuchy
    ktoś chyba wytłukł te donice bo mało i mało i ciągnie się ten event jak tralalala ;)
    no chyba zdążę xD

gretag, aankaa_66 oraz Dybilas4 lubią to.
  19. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Mnie brakuje 289 wypadajek, wlecze się ten event, jednak już około 10 tajemnych mi wypadło.

gretag lubi to.
  20. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

przy tylu milionach graczy uwierz mi nie ma to znaczenia...BP w ogóle nie przejmuje się tym, ze gracze odchodzą już od dawien dawna...żyj w swoim przeświadczeniu...rozmowę uważam za zakończoną. Miłego popołudnia

gretag lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.