Opinie Trzej myszkieterowie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

33/45
    Brakuje 360 wypadajek. Może jakoś się uda :)

2. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Jutro skończę event bo brakuje mi tylko 43 doniczek. Leciały naprawdę słabo

3. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Bonusów skracajacych czas wzrostu nie mam aż tyle-miałam może z 50 sztuk super nawozu.Poza tym chodzi mi o to że wypadają po 3-4 wypadajki z całego pola i na to wpływu nie mam.
    Puchar mam złoty.
    Teraz chyba znów podkęcili bo miałam po 10-12 z pola tak jak na początku eventu.

4. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

Hm...mam wrazennie ze nie ma sensu siać niczegi innego poza gozdzikiem..., nawet w ciągu dnia, z całego pola rzepakku ktory tez rosnie długo 9 sztuk, Drama na maxa, 29/45...jeśli zdążę to na styk..a co mi ten event nerwów napsuje to moje :D

halina415 i mroczna1589 lubią to.
  5. aneczkaandzia

aneczkaandzia Czeladnik forum

roslina wysiana ale doniczek brak -.- znowu walka o kazdna jedna wypadajke :( ostatnio braklo mi do ukonczenia 15 rekawic

mroczna1589 i .-Kamilka-. lubią to.
  6. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Póki co 34/45. U mnie na wypadajki sprawdza się róża i kwiat dzikiej róży.

-agax3- lubi to.
  7. zletrafileskotku

30/45
    zostało 15 prezentów co daje - 450 wypadajków :D hahaha, na bogato...- nie wiem dlaczego się tak napaliłam na ten event..pnącze ogólnie dosć słabe, ale lubie te "skrzynki"...no ale będzie ciężko..oj ciężko!

niheii, mroczna1589 oraz -agax3- lubią to.
  8. duzy6666

duzy6666 Generał forum

jeszcze 210 wypadajek i finito wypadnie z 2,5 łąki goździków? zobaczę około 9 rano;) a potem orzech laskowy i tak muszę zasiać;)

9. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

33/45 .....cienko to widzę,już nie wiem co siać,z całego pola gozdzika(uszlachetniony)wyleciało 53 wypadalców,może się uda skończyć,a jak nie to trudno,tylko czemu u jednych wylatują jak szalone,a u drugich jest z wypadajkami problem?i tak za każdym razem........

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie mówię o super nawozie,tylko np o źródle życia,kamieniu filozoficznym,napoju miłosnym.Każda kategoria ma 2 rodzaje dopalaczy,w sumie dają 10 %.A dodając jeszcze mikser czy pnącze kwiatkowe,można uzyskać jeszcze lepszy wynik.I uszlachetnienie oczywiście.
    Dodam może ( żeby nikt nie był zaskoczony),że to nie działa na eventówkę,ale na rośliny długorosnące.Na krótkorosnące też,ale one nie mają żadnego sensu,jeśli chodzi o wypadajki ;)
    Poranny zbiór cebuli,pozwolił mi na ukręcenie 5 kompozycji i na tym koniec zabawy,bo skończyły mi się roślinki.

Ostatnie edytowanie: 26 lutego 2018
    pies008 i RosesFarm lubią to.
  11. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Ranny zbiór goździka dał 163 wypadajki ,stan obecny 43/45 (11 doniczek czeka) na spokojnie, do końca eventu jeszcze 54h jeszcze będzie nadmiar.
    Dużo ciepełka w te mroźne dni.

SperanzaE, RosesFarm oraz ma-ter lubią to.
  12. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Ewent przeszedł do historii... przeszło 2 tys niebieskich kwiatków zostało- zatem jeszcze trochę prezentów się ukręci... powodzenia tym co jeszcze nie ukończyli ..

13. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Nagrody z eventu Trzech...to jakaś porażka. Dostaję same Sianogrosze, PD, TPD, łącznie 6 super pasz i kilka super nawozu ( przy zrealizowaniu 40 podarunków). Formuła Eventu jest w porządku i nie trzeba dużo by go skończyć - i to jest event, który od dawien dawna robię z przyjemnością ( a gram 8 lat ). Nie wiem, czy każdy dostaje takie nagrody czy tylko ludzie "którzy podpadli BP" rożnymi negatywnymi komentarzami odnośnie działań na przestrzenie lat...tak jak ja .Pozdrawiam wszystkich farmerowiczów.

bogusiania, fankaromka oraz empatyczna lubią to.
  14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Naprawdę wierzysz,że ktoś czyta i analizuje,co pisze jaki gracz,sprawdza jego farmę i ręcznie reguluje jakie nagrody dostaje?Serio?

juras i Azile lubią to.
  15. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

a jaką masz pewność, że tak się nie dzieje ?? Podczas wszystkich eventów od około 2 lat gdzie nagrody są losowe, dostaję zawsze te z najniższej półki. Więc, mam prawo rozważać różne tezy odnośnie takiego stanu rzeczy. Poza tym, nie napisałem że to wiem tylko, że mogę przypuszczać a moja wypowiedź miała charakter trochę ironiczny.

Ostatnie edytowanie: 26 lutego 2018
    fankaromka i empatyczna lubią to.
  16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Idąc tym tropem,to ci niezadowoleni powinni dostawać właśnie lepsze nagrody.Bo po co firmie niezadowoleni klienci?Nie dość,że marudzą i przez to mogą innych zniechęcać,to jeszcze mogą odejść.Firma raczej nie ma na celu złośliwości,tylko zarabianie.A zadowoleni trwają w grze i jeszcze w nią inwestują.

17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Witam wszystkich w piękny , poniedziałkowy dzień .Słoneczko świeci , chociaż mrozik daje nieźle .
    U mnie na polach cebula na zmianę z margerytką króluje , szału nie ma , ale tylko 6 prezentów zostało do zdobycia pnącza .
    Spokojnie , na luziku babcia to zdobędzie . Uśmiechniętego dnia wszystkim życzę i donic bardzo dużo . xD

18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Od pnącza dzielą mnie jeszcze 73 doniczki.
    Tak więc jest duża szansa na skończenie w dniu dzisiejszym.

19. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Nie mam żródła życia, kamienia filozoficznego,napoju miłosnego.,pnącza kwiatowego... mało tego ja nawet nie wiem co to jest. Gdy grałam wiele lat temu jeszcze takich rzeczy nie było, były chutneye, super nawóz itd.
    Muszę się teraz wszystkiego uczyć heh. :D

SperanzaE lubi to.
  20. zletrafileskotku

:)
    w temacie 31/45.....

Część posta nie w temacie usunęłam.
    MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 lutego 2018
    Furiouss lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.