Opinie Trzej myszkieterowie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

U mnie również bez bonusów - na Kole pojawiło się może ze 2 razy +1 do stodoły na 6 godzin, ale i ono ominęło mnie szerokim łukiem... :p
    Event jednak udało się na spokojnie ukończyć na sianiu niebieskich fiołków dwa razy podgonionych goździkami na wypadajki. :)
    Myszkieterowie skąpili niczym bajkowy wuj Sknerus lub książkowy Ebenezer Scrooge... :p Dopiero na koniec zabawy nieco się przebudzili i do dwóch potencjalnych żyraf z samego początku eventu dorzucili jeszcze kolejne dwie oraz dwa TS-y. :)

2. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

Badyl wysiany.... Teraz walczę o wypadajki- z nimi jak zawsze problem ehhh, 18 etapów za mną ;) mysę że się uda!, na noc gozdziki pojdą w ruch i da rade :)Grauluje wszystkim ktorzy skonczyi, i powodzenia dla walczacych! :)

3. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witajcie. U mnie 28/45. Słabo lecą te doniczki! Posiałam na noc goryczkę, ale czarno to widzę. Rano z goryczki na trzech polach poleciało doniczek na siedem kompozycji. Nie ruszam kasztanka bo mi szkoda SN.

Azile i Majeczka13 lubią to.
  4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Pasek postępu 25/45.
    Niebieski fiołek z lekką nadwyżką, doniczek brakuje 581.

5. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Eventówki też mam pod dostatkiem. Wypadajek brak na 17 prezentów. Jak da radę to skończę event a jak nie to trudno :(. Czasu jeszcze sporo to może polecą.

Azile i -agax3- lubią to.
  6. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Powiem szczerze, ze wypadajnosc doniczek ewidentnie jest zanizona po to by kupowac za kase. Mialam kilka losowan na kole i 100% do stodoly wiec fiolka szybko zdobylam na nawet wiecej niz podstawa eventu. Ale teraz wypasdalnosc stoi prawie w miejscu, Za cebule na trzech polach polecialo mi tylko ok 90 doniczek a przy drzewach czy zagrodach to prawie wcale nic nie wylatuje. To juz jak mialam tak sporo na plus do stodoly i sialam np owies czy jezyne mialam wiecej niz z drzew czy zagrod. Co za lipa... Matko oni z BP chca nas naciagac na kase a nie na prace? OMG :(

Azile i aankaa_66 lubią to.
  7. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Z bratków najkrócej rosnących mam zawsze około 9-14 wypadajek z jednej łaki a teraz na dzikiej wypadły mi ... tylko 2.. heh chyba jakiś błąd.

-agax3- i aankaa_66 lubią to.
  8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wypadajki faktycznie lecą marnie, ale ja już się do tego przyzwyczaiłam, na mojej farmie zawsze jest marnie, nawet jak wypłacalność jest wysoka, jednak na 100 % zdążę zrobić ten ewent bez kasy, podobnie jak każdy inny. Po 55 godzinach ewentu mam wypadajek na 23 kompozycje, bratki już w komplecie, więc u mnie długorosnące na łąkach cały czas.

9. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Mysle, ze czym blizej konca tym wypadalnosc jest coraz nizsza niestety. Mialam na noc posadzona cebule i dzis ok 90 doniczek dostalam z 3 pol a na poczatku eventu tez z cebuli prawie 200 szt otrzymalam, Roznica jest kolosalna To wlasciwie mniej o 100%. Mysle, ze tak jak ostatnio bedzie przez wiekszosc eventu, ze nie wypadalo prawie wcale by ludzie kupowali wypadajki za kase na ostatnie kilkanascie godzin a tuz przed koncem eventun to nawet z rzezuchy wypadajki wyleca.... No coz znamy juz chyba zachlanosc BP wszyscy :(

Azile i .-Kamilka-. lubią to.
  10. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Ej, no, - zastanów się co piszesz ?
    Komu i po co Twoje farmerowanie bez realnej kasy? :):):)
    Pieniądz rządzi :)
    A tak naprawdę to da się zrobić ( chyba) każdy event bez nerwów, bez narzekania i bez kupowania fantów za złotówki :) Przynajmniej od któregoś poziomu, niezbyt wysokiego, da się na pewno :)
    A jak się nie da któregoś - to co ?
    Kto powiedział, że muszę robić wszystko ?
    To ma być rozrywka, relaks , jak miałabym być tak krzywdzona przez los, wolałabym książkę poczytać :)
    Polecam :):):)
    Zwłaszcza te sensowne, pisane piękną, poprawną polszczyzną z użyciem polskich znaków i zachowaniem interpunkcji :)
    To było tak ogólnie, nic osobistego oczywiście , irytują mnie " odwieczne Polaków narzekania", ale przecież nie muszę ich czytać :)

11. kasia750

kasia750 Hrabia forum

buuuuuuuuuuuuuuu>:( ten event jest do bani>:( nagrody takie marne ze płakac sie:cry: chce byle do pnacza-.- i kasia dziekuje xDxDxD

Azile lubi to.
  12. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

No i zmienili wypadalność... mam po 4 doniczki z pola. Super...
    Chyba muszę zacząć wysiewać inne bratki skoro z tych najkrócej rosnących lecą po 4 doniczki. Mam pełno kwiatków a donic brak i nie moge robić bukietów heh.

Ostatnie edytowanie: 24 lutego 2018
    Azile i -agax3- lubią to.
  13. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Wypadajki sobie jakoś lecą i powoli jadę do przodu obecny stan 33/458)

Azile lubi to.
  14. katbit

katbit Naśladowca mistrzów

Czy tylko ja mam problem z wypadajkami? Ludzieeee ratunkuuu :cry:one lecą jak krew z nosa :mad: buuuu

usiamik46, .-Kamilka-. oraz Azile lubią to.
  15. Nie tylko Ty niestety :( Zrobiłam dopiero 20/45, donice chyba poprzymarzały i nie lecą :(

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skończone.Jeszcze mam prawie 2 tys roślinki,więc coś tam jeszcze porobię.Ale event zakończony.

Azile, 0olimpia0 oraz MOD_Stokrotka lubią to.
  17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Przyznam, że nie bardzo zwracałam uwagę na doniczki. Teraz sprawdziłam i mam 927 szt. tj. 74% potrzebnych (1260 szt.). Jeszcze parę godzin brakuje do półmetku eventu. Wypadną na pewno i jeszcze parę dodatkowych kompozycji się ukręci:) Jakość prezentów coś dzisiaj spadła, ale może to przejściowe... Wczoraj dość często zagrody i sadzonki wypadały...

18. Azile

Azile Komandor forum

Doberek właśnie zajrzałam na forum żeby sprawdzić co ludzie o wypadajkach piszą bo mi też bardzo słabo lecą, badyl dawno wysiany a sadziłam tylko niebieskie kwiatki, teraz już same goździki, ja nie mogę patrzeć na te goździki :wuerg:, na prawdę by się przydała jakaś przerwa od eventów żeby odpocząć nadrobić zaległości w stodole i posiać coś na czego nie ma się odruchów wymiotnych, no niby można nie robić, ale jakoś tak jak już wskoczy ten event to się klika :sleepy:

19. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

też czekam tylko na wypadajki...roslina dawno wysiana. Ale jest posadze gożdziki i spokój nie musze wchodzić na farme wystarczy że wieczorem lookne....

20. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

ale fatalnie lecą te doniczki dzisiaj na noc postawiłem na zagrody rysi ;) z 110 zagród wyleciało 90 doniczek to nie jest źle biorąc pod uwagę ze poprzednie dni z zasiewów tylko trochę ponad 50 . Ale tak niestety słabo to wygląda dopiero 27/45 wiec może uda się skończyć ale pewnie na sam koniec eventu

I dobry zysk z Rysi po dodaniu do spółdzielni misji :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.