Opinie Trzej myszkieterowie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

i ponownie same starocie rezygnuję

2. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Teraz czekam tylko na wypadajki których brakuje mi jeszcze 810 sztuk ale powoli wylecą. 18 kompozycji ukręconych.

3. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

15 prezentów rozdanych czyli jeszcze trochę. Niebieskiego fiołka na stanie 3000 bo wpadło 2 x 100% i szybko dzięki temu idzie.:)

-Gargamel-, SperanzaE oraz abc2016 lubią to.
  4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Całkiem niezłe nagrody dają ci muszkieterowie... Zwykle przy takich eventach trafiały się tylko SG i PD, czasem okraszone jakimś nawozem. Teraz na 15 prezentów tylko 2 nagrody się zdublowały, akurat dobre - 2 x 15 FM. Może i te prezenty nie są warte zużycia 30 szt. SN na 1 kompozycję, ale wg mnie są warte wyhodowania 100 fiołków. Pokręcę sobie w takim razie dodatkowe bukiety na ile wypadajek starczy.

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2018
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A mnie udało się trafić wyjątkowo +100% do Stodoły i fiołki mam w komplecie, brakuje jeszcze doniczek i jest tak:

myszk.png

Doniczki spokojnie wypadną ale zielska już nie sieję, moi myszkieterzy nie są tacy hojni, nic poza PD i SG, jakichś kilku sztuk SN i farmarek nie dali. Stwierdziłam, że nie warto robić im prezentów i wolę jednak uzupełniać Stodołę :)

6. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

To ci dobrze daja ja na13 dostalam sn tnz,pd ,tpd i to w najmniejszych ilosciach.pnacze zdobywam i na tym koncze zabawe z myszkieterami. brakuje wypadajek zielska jeszcze 3 zasiewy .

ANIUTKA1959, 0olimpia0 oraz dotikampo lubią to.
  7. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Sławetna losowość... Trzymam kciuki, aby kolejni byli bardziej hojni:)

8. niki1990

niki1990 Komandor forum

A ja mam zbiór dopiero wieczorkiem, na spokojnie. Sieję wyłącznie niebieskiego fioła, Dosiewam do 4 tys badyla i biorę się za działanie w młynie. Zapewne, jeśli dobrze liczę, to jutro popołudniu już goździki będę siać

zletrafileskotku i olgs3 lubią to.
  9. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Ja podchodzę aktualnie do eventu spokojnie. Fiołki we wszystkich kolorach nasiane, ale zdecydowałem, że na noc i w weekend będe siać niebieskie fiołki, a normalnie w tygodniu po powrocie do domu pomarańczowe. Białe olewam, bez sensu siać 3 h rośliny której potrzeba mnóstwo.

olgs3 lubi to.
  10. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

U mnie na polach dojrzewa ostatni zasiew niebieskich fiołków. Poza dwoma potencjalnymi żyrafami otrzymanymi na samym początku eventu, nie dostałam ani jednego dodatkowego jackpotu. Także za dalszą zabawę mysim przybyszom raczej podziękuję. ;)
    Na noc posieję ostatnie goździki, a rano dozbieram ostatnią partię doniczek i przywrócę Farmę do normalności. :)

SperanzaE, gosiunia007 oraz chris975 lubią to.
  11. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Sporo doniczek brakuje, więc i ja zaraz goździki wysieję.
    U mnie 2 bonusy +100% jeszcze chodzą, korzystam jak mogę i... od czasu do czasu rzeżuchę sieję po kilka razy pod rząd.

12. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Zielska mam już wystarczającą ilość wczoraj wpadło mi z koła 200% z pól i o 1 więcej do stodoły na 6 godzin no i z kalendarza walentynkowego. Teraz sieję długo rosnące na wypadajki, a zadań mam zrobione 29/45

-agax3- i aankaa_66 lubią to.
  13. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

U mnie również kwiatki w komplecie, jak zawsze kiepsko natomiast z wypadajkami. Goździki na noc posiane, będzie ok. A tak swoją drogą baaardzo podobają mi się te bratki. Wszystkie. Mogłyby zostać w grze

14. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Niebieskie kwiatuszki wysiane, teraz tylko wypadajki, ale będę powoli zbierać, bez przyspieszania, z zagród. Z muszkieterów wypadło mi już parę tajemnych rzeczy także nie narzekam.

15. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

U mnie 22/45 dopiero. Żadnego plusa nie wykręciłam to i wolno idzie.
    Na dzień dobry z malin miałam 220szt. doniczek a dzisiaj tylko 120 o_O
    Przykręcili wypadajki i to konkretnie.
    Sieję niebieskie fiołki

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Bardzo wolno robię ten event.35 zrobione.Roślinę już mam,teraz i na noc poszły goździki,więc rano będzie koniec.Też mnie bonusy ominęły.

oset53 lubi to.
  17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Uwaga ! :D Zaczęłam właśnie event-ciekawe ile na "leniucha"uda mi się zrobić...:p Na wyspie skończony wczoraj wieczorem-bez pnącza.Itemy na WS dają piękne TPD :inlove:

18. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

dopiero 15 , z wypadajkami dramat

oset53, usiamik46 oraz -agax3- lubią to.
  19. kasia750

kasia750 Hrabia forum

20 na 45 nagrody-.-:wuerg: porazka:mad: biore pnacze:p i w nogi ,zagrody na pola:p:p:p

oset53, usiamik46 oraz -agax3- lubią to.
  20. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

roślina wysiana...czekam tylko na wypadajki.

-agax3- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.